Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. február 3–9. – Hullámzóak most a pénzügyek

A pénzügyek hullámzását jelzik a bolygók február első hetében. Néhány csillagjegy boldog lehet, mert épp felfelé ível az anyagi helyzete, mások már nem ennyire szerencsések. A heti pénzhoroszkópból kiderül, melyik csoportba tartozol.

Február első hetében az anyagiak és a pénz tekintetében néhányaknak örömteli eseményeket jeleznek a bolygók, másoknak már nem ennyire rózsás a helyzete. Az óvatosság, a megfontoltság továbbra is fontos szempont a pénzügyekben. Akkor is, ha jön a pénz, akkor meg főleg, ha váratlan kiadásokat hoz az élet…

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként végre béke költözik a pénztárcádba: minden a lehető legjobban alakul ezen a héten. Hétvégétől ugyanakkor a Vénusz meggondolatlanságra hajlamosít. Ne rontsd el a nemrég elindult kedvező folyamatokat!

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként rengeteg tervet, ötletet, vágyat dédelgetsz magadban. Tisztában vagy vele, hogy ezt nem tudod egyszerre megvalósítani. Az új hónap kezdete remek alkalom, hogy leülj, és jó alaposan átgondolj mindent a pénzügyekkel kapcsolatosan.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként továbbra is oda kell figyelned a kiadásaidra. Könnyebb, ha amolyan kihívásnak veszed az egészet, mert ha büntetésként éled meg, akkor folyamatosan sajnálhatnád magad, ami lehúzó energia, és nem segít, hogy egyre több pénzed legyen.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként sajnos nem állsz a helyzet magaslatán anyagi szempontból. Tőled függ, hogy ezen bosszankodsz és elkezdesz aggódni, vagy teszed a dolgod, és tudatosítod magadban, hogy hamarosan egyre jobb lesz.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként február első hetében olyan költségeid adódhatnak, amikre nem számítottál. Vagy ha számítottál is, nem gondoltad, hogy máris itt van. Kisebb pánik foghat el, holott nincs is ekkora nagy baj.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként egész szépen megy a héten minden addig, amíg pénteken éjjel a Vénusz be nem lép a Kosba. Innentől óvatosnak kell lenned a pénzeddel és az értékeiddel, mert veszteség érhet, ha nem figyelsz.

Meglehetősen hullámzóak a pénzügyek a héten a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként valójában nincs semmilyen új feladatod februárban: ugyanúgy meg kell fontolnod, hogy mire és mennyi pénzt adsz ki. Olyan ez, mint a hízás-fogyás: csak fegyelemmel érhetsz el tartós eredményeket.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként nem okoz most fejtörést a pénz. Ha mégis, inkább állj meg a rohanás közepette, és számolj utána, hogy miért aggódsz. Rádöbbenhetsz, hogy valójában nincs baj, csak többet akarsz. Ez lehet egy motiváció is…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként dicséretre méltóan jól megtanultál bánni a pénzzel. Ennek kedvező hatását érezned kell már. Ha nem érzed, akkor az a régi beidegződések miatt lehet. És ne feledd, hogy ez egy folyamat, nem egyik pillanatról a másikra történik meg!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként jól alakul a heted anyagi szempontból, de aztán a vasárnapi telihold üthet léket a pénztárcádon. Ennek hatását már péntektől érezheted, vagyis a hét vége felé egyre jobban ügyelned kell a költekezésre…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként irigylésre méltó helyzetben vagy most: olyan bolygók segítenek a pénzügyeidben, amelyek ugyan nem nagy horderejűek, de annál kedvezőbbek. Szóval ne merj panaszkodni! Minden a lehető legjobban alakul az életedben.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként valójában sajnálod, hogy csak pénteken éjjel lép Vénusz, a kis szerencse bolygója a bevételed területére. De sebaj! Addig is és utána pláne örülhetsz apró, szerencsés tendenciáknak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top