Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. március 4-10. – Mély lélegzet… jön a telihold!

A Halak Nap és a Szűz Hold kerül egymással szembe a mostani telihold idején. Szóval, nagy levegő, és minél több türelem. A holdhoroszkóp szerint szükséged lesz a tudatosságra...

A vasárnapi nőnapi hangulat a Hold szerint apróságokon múlik, vagyis most nem lesz szükség gigantikus méretű virágcsokrokra az örömszerzéshez. Elég egy gesztus, és nincs sértődés sem. Pontosan ugyanez vonatkozik a telihold napjára is: egészen kicsi dolgokon áll vagy bukik a törékeny béke…

SZERDA március 4.: Hajnalban a Rákba lép a Hold. Emiatt ma mindenképpen iktass be mosást, és öntözd meg a szobanövényeket is! De nem csak a növényeidnek fontos a folyadék, ugyanígy neked is. Szóval kényeztesd magad különleges teával. Legyen illatos és finom! Így több érzékszerveddel élvezheted.

CSÜTÖRTÖK március 5.: Még ma is a Rákban jár a Hold. Szóval ma aktuális a mosás, az öntözés, a teázás és valójában mindenféle vízzel kapcsolatos tevékenység. Viszont fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Ezeket lehetőleg ne mostanra időzítsd! A modern kor embere fenntartásokkal fogadja a tilalmi napokat, pedig a régi megfigyeléseknek volt alapja, értelme, és van is. 

PÉNTEK – március 6.: A péntek többszörösen feszült nap. Reggel a Rák Hold a női részedet érzékenyíti, amitől megfájdulhat a gyomrod, majd a büszke Oroszlánba lépő Hold önérzetessé tesz. Délután épp ebből pattanhat konfliktus. A megoldás tőled függ: mehetsz sportolni, csinosíthatod az otthonodat, ültethetsz tavaszi virágot. Válassz kedved szerint!

SZOMBAT március 7.: Az Oroszlán Hold ma azt javasolja, hogy aktív, mozgalmas programmal töltsd meg ezt a 24 órát. Például érdemes hajat vágatnod, mert gyorsan regenerálódik a hajad. Képzeld, ez a nap több kerti munkának is kedvez! Jól teszed, ha fát ültetsz, ásol, metszel, persze csak ha van kerted. Ha nincs, a szobanövényeket is átültetheted.

Mély lélegzet! Jön a kritikus Szűz telihold... (fotó: Getty)

Mély lélegzet! Jön a kritikus Szűz telihold… (fotó: Getty)

VASÁRNAP – március 8.: A nemzetközi nőnapról sokan sokféleképpen vélekednek. Az biztos, hogy a Szűzbe lépő Hold kissé kötekedővé tehet mindenkit. Most a részleteken, egészen apró szavakon múlhat a jó hangulat. Ne kövesd el a hibát, hogy túlreagálod ezeket a kicsi dolgokat! Szóval ne válj kicsinyessé! Sem elvárásban, sem adásban…

HÉTFŐ – március 9.: Telihold napján szinte elkerülhetetlen a konfliktus. Észnél kell lenned, ha meg akarod úszni a mai napot vita nélkül. A Szűz Hold szerint nem lesz könnyű dolgod, ha fennakadsz vagy kiakadsz a részleteken. Legyél nagyvonalú és empatikus, és persze jobb, ha kitérsz a provokáció elől. Tudd, hogy ez holnapra úgyis elmúlik… A márciusi teliholdról a táblázat alá görgetve részletesen is olvashatsz.

KEDDmárcius 10.: Ma már fogy a Hold, és napközben a levegős Mérlegbe lép. Így mostantól hatékonyabban méregteleníthetsz. Érdemes például csalánteát innod. A szaunázás, a nyirok- vagy talpmasszázs is aktuális, és nagyon hatékony! Ma mindenképpen szánj időt a hosszabb szellőztetésre! Ha száraz az idő, tedd ki az ágyneműket is szellőzni!

Erre figyelj a márciusi telihold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a márciusi telihold hetében (nlc)

Ezekben a jegyekben jár a Hold a márciusi telihold hetében (nlc)

Szőrszálhasogató márciusi telihold

Március 9-én, hétfőn este: 18:48-kor lesz telihold, amikor a Halak Nap és a Szűz Hold kerül egymással szembe. Minden telihold érzékenységet hoz magával. De ez a mostani különösen, a Szűz Hold ugyanis szőrszálhasogatóvá és sértődékennyé tehet téged. Vigyázz, mert fokozottan hajlamos leszel a részletek túldimenzionálásra, a keretek, a tények túlértékelésére! Közben a Halak Nap azt szimbolizálja, hogy mások teljesen eltérően gondolkodnak: szerintük fontosabb az empátia, és jobb, ha a komplexen, egészben szemléled az aktuális témát. Persze teliholdkor az is előfordulhat, hogy épp fordítva történik a dolog: szerinted kellene az egészet látni a részletek helyett.

A megoldás most is valahol középen lehet. Szóval állj meg egy pillanatra, és gondold át, vajon tényleg érdemes-e ebből perpatvart csinálni? Netán jobb megoldás a békesség? Ettől kiegyensúlyozottabb és elfogadóbb leszel mindennel és mindenkivel. Vigyázz az utakon, mert teliholdkor sokkal több a baleset, míg a kapcsolataidban a vita és a szakítás. Szerencsére a telihold gyorsan elmúlik, az persze kérdés, hogy mit hagy maga után…

Hétfőn este aktuális lehet megfogalmaznod, hogy mit akarsz elengedni, miről szoknál le a legszívesebben. Ezt garantáltan segíteni fogja a másnap keddtől a fogyó Hold a következő újholdig két héten keresztül…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top