Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a szakítás után egymás ágyában kötnek ki újra és újra

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen szakadnak el egymástól, és sokszor hiába is mondják ki, hogy vége, mégis újra és újra egymás ágyában kötnek ki. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból kiderül...

A se veled, se nélküled párok esetében a szakítás nem jelenti, hogy végleg elválnának útjaik, különösen ami a hálószobát illeti. Izgalmas, szexi és persze borzasztóan csábító – ezek a csillagjegy-párok egyszerűen nem tudnak ellenállni a vonzerőnek, még az elválást követően sem. Ebben persze szerepet játszhat, hogy valójában túl sem léptek a másikon, s mélyen a szívükben éreznek még halvány reményt az újrakezdésre… Te és az exed köztük vagytok?

Ikrek és Nyilas

Amikor az Ikrek és a Nyilas egymásra találnak, utat tör közöttük a szenvedély. Mindketten kíváncsi természetűek, így hamar megtalálják a közös nevezőt. Olyan párra vágynak, aki mellett nem unatkoznak, próbára teszik őket, és egyúttal leveszik a lábukról. S ezt a másik jegyben meg is találják. Ám mindkét csillagjegy meglehetősen szeszélyes típus, jön-megy, ami nem igazán kedvez a stabil párkapcsolatnak. Ám ha a szakítás mellett is döntenek, az egymás iránti vonzódásuk továbbra is megmarad. Ennek köszönhetően újra és újra egymás mellé sodródnak, s ha a kapcsolatot nem is folytatják, a hálószobában azért szívesen töltenek még időt egymás társaságában.

Ezek a csillagjegyek újra és újra egymás ágyában találják magukat (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek újra és újra egymás ágyában találják magukat (fotó: Getty)

Rák és Skorpió

A Rák és a Skorpió is víz elemi csillagjegyek, mélyen éreznek, s nem könnyen engedik el egymást. Meglehetősen szoros kötelék alakul ki közöttük a párkapcsolatban, ám ugyanez az oka a szakításuknak is. Amikor hűtlenséget érzékelnek, akkor mindketten védekezésbe vonulnak, és elmérgesedik a viszony. Ilyenkor pedig számukra elkerülhetetlen az elválás, ám ha olyan mély kötelék alakul ki két ember között, mint közöttük, akkor ezt igencsak nehéz egyetlen huszárvágással végérvényesen megszüntetni. A szenvedély újra és újra lángra gyúlhat köztük, miközben mindketten tudják, jobb lenne tovább állniuk…

Mérleg és Halak

A Mérleg és a Halak mindketten hisznek az igaz szerelemben, és a régi idők romantikájára vágynak, nem véletlenül ők a legromantikusabb csillagjegyek. Amikor a szakítás mellett döntenek, valójában egyikük sem adja fel az újrakezdés reményét. A levegőben mindig benne van, hogy újra egymásra találhatnak, jóllehet szívük mélyén mindketten tudják, nincsen sok értelme ennek. Ám az ajtó még nyitva van, ami azt jelenti, hogy időnként összejönnek, persze már inkább csak azért, hogy emlékeztessék magukat: sokkal inkább a szerelem érzésébe szerelmesek, mint az expartnerükbe.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top