Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legjobbakra számíthat a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek sok örömet jeleznek a bolygók március utolsó hetében. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból máris megtudhatod. Kihagyhatatlan részletek következnek.

Március utolsó hetében a Kos jelében jár a Nap. Kedden a Kos újhold szinte mindenkinek új lehetőségeket tartogat. Érdemes élni a kedvező alkalommal és megtervezni a közeli s távolabbi jövőt. A Bikában járó Vénusz bolygó a Bakban haladó Jupiterrel alkot nagyon harmonikus fényszöget, ami azt jelenti, hogy a kis szerencse és a nagy szerencse találkozik a héten. Ez pedig szerencsés és örömteli lehetőségeket sejtet. Főként ezeknek a csillagjegyeknek. 

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakban reménykedhetsz, a legjobbakra számíthatsz. Különleges lehetőségek kapujában állsz ugyanis…

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket tartogat március utolsó hete (fotó: Getty)

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket tartogat március utolsó hete (fotó: Getty)

A Kos egyre magabiztosabb és erősebb lesz a héten

Kedves Kos! Kifejezetten ígéretes lehetőségek várnak rád március utolsó hetében. Ehhez a legfontosabb, hogy először is kezdj el végre hinni magadban! Szerencsére nekem ez egészen könnyen megy. Szóval mostantól mantrázd minél gyakrabban: Bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok. Egyre inkább azon kaphatod magad, hogy magabiztosan tekintesz a jövőbe, s semmi és senki sem képes megállítani, hogy elérd, amiben igazán hiszel. Csak a jelennel foglalkozz, azzal, ami épp most történik veled. A legjobb helyen és időben vagy, hogy valóra váltsd az álmaidat. Szóval, csak tedd a dolgodat…

Az Oroszlán átlépi a korlátokat ezen a héten

Kedves Oroszlán! Vajon ki és mi áll az utadba? Nos, úgy tűnik, semmi olyasmi, amit ne tudnál könnyedén átlépni. Valójában minden akadályt, ami előtted tornyosul, te magad építettél, szóval te is tudod lebontani őket. A félelem a fejedben létezik csupán, amit valójában könnyedén legyőzhetsz a bátorságoddal, s azzal, hogy ezen a héten végre kilépsz a biztonságosnak vélt komfortzónából. Nagyszerű utazás kezdődik az életedben már ezen a héten. Hogy hová utazol képletesen? Az csak rajtad múlik. Az is biztos, nagyszerű új dolgokat fedezhetsz fel magadban. Nem mellesleg most gyűjtheted a tapasztalatokat is. Nézz szét a neten, számtalan ingyenes és izgalmas tanfolyamra bukkanhatsz.

A Nyilas kreativitása határtalan lesz ezen a héten

Kedves Nyilas! Nincs okod magaddal viaskodnod. Sőt, ezen a héten valami igazán izgalmas dolgot bontakoztathatsz ki magadban. Szóval, engedd szabadon a képzeletedet, s éld meg a valódi kreativitásban rejlő örömet. Te alapból is nagyon pozitív típus vagy. Figyelj befelé, a játékos és vidám belső gyermekedre, kapcsolódj össze vele gondolatban, öleld meg, szeretgesd, s meglátod, milyen mértékű pozitív energia szabadul fel a szívedben, a lelkedben. Ez pedig olyan belső erőt ad neked, amivel bármit elérhetsz, amit csak kitalálsz most magadnak. A problémamegoldó képességed bámulatos magasságokba emelkedik. Használd a jobbnál jobb ötleteket!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top