Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon megérzi az áprilisi pink teliholdat

Az áprilisi teliholdat pink holdnak is nevezik, mert ilyenkor furcsa módon rózsaszínűnek látszik az égbolton a Hold. S mivel a telihold a hónapok legintenzívebb napja, néhány csillagjegyet mindig erőteljesen érint a hatása. Ha te is köztük vagy, a horoszkóp szerint még fontosabb, hogy tudatosan készülj a szerdai teliholdra.

Annak ellenére, hogy a Hold minden hónapban teljes valójában és csodálatra méltóan ragyog az égbolton, az intenzitása, az ereje valójában senkit sem hagy hidegen. Asztrológiai értelemben a telihold a legintenzívebb érzelmeket mozgatja meg a csillagjegyekben. A Hold a tudattalan szimbóluma is, s amikor teljes arcát mutatja, mindenkiben a valódi érzelmeket mozgatja meg.

Az áprilisi pink telihold az év talán legerőteljesebb holdja. Szuperholdnak is nevezik, mert igazán látványos jelenség a rózsaszínű „fátyollal bevonva”. Ilyenkor a harmóniára, párkapcsolatra és kompromisszumokra törekvő Mérlegben jár a Hold, amely szembe kerül a harcias, határozott és kezdeményező Kosban járó Nappal. Ezt az ellentétes és nagyon erőteljes hatást mindenki érzékeli. A következő csillagjegyek pedig különösen intenzíven élik meg a szerdai napot. 

A Rák családi életét nehezíti a szerdai telihold

Kedves Rák! Az otthonodban, a családi életedben jelzi a konfliktusok lehetőségét a szerdai telihold. Neked pontosan ez az életterület a legfontosabb az életedben, ezért próbálj minél türelmesebb lenni, s lehetőség szerint ne vegyél semmit sem a szívedre. Bizonytalannak érezheted magad, s a félelem is felébredhet a lelkedben. Most talán még intenzívebben vágysz a nyugalomra, a lelki és fizikai biztonságodra. Ez az érzés ugyanakkor csak benned létezik, a külvilág, a szeretteid támogatnak téged. Figyelj a lelkedre, a belső hangokra, s kérd bátran a szeretteid támogatását. A telihold hatása szerencsére múló állapot, húsvétra már sokkal jobban érzed magad.

Az áprilisi pink telihold ezekre a csillagjegyekre hat a legintenzívebben (fotó: Getty)

Az áprilisi pink telihold ezekre a csillagjegyekre hat a legintenzívebben (fotó: Getty)

A Skorpió túlérzékeny lesz a pink teliholdtól

Kedves Skorpió! A tudattalanodra hat különlegesen erősen ez a mostani telihold. S miközben ez egy hihetetlenül intenzív energia, hajlamossá tesz téged arra is, hogy túlgondolj mindent, illetve túlérzékenységgel reagálj mindenre. Szerdán csöppet sem lesz könnyű a feladatokra koncentrálnod, s valójában jobban is tennéd, ha inkább csak magadra figyelnél. Amikor elöntenek az érzelmek, kezdj tudatosan és mélyen lélegezni, próbáld megnyugtatni a lelkedet. Meditálj, relaxálj minél többet. S most minél inkább elborít a félelem, annál nagyobb szükséged lesz a pozitív gondolkodásra. Gyorsan túl leszel a nehezén, ezért is törekedj az optimizmusra. Így könnyebb lesz!

A Halak életében a telihold lezár valami fontosat

Kedves Halak! A lezárás, az elengedés senkinek sem könnyű feladat, de neked csöppet sem az. Pedig a teliholdnak köszönhetően minden olyasmit elengedhetsz, amire tényleg nincs már szükséged. Rossz szokásoktól szabadulhatsz meg, de a végét járó munkát is elengedhetnéd, ahogyan azokat a kapcsolatokat is, amelyek inkább csak akadályoznak, visszahúznak téged. Próbáld észre venni és átgondolni, mi az, amibe túlságosan beleragadtál, mert épp ebből kellene kimásznod, s új életet kezdened. A pink telihold „kirángat” téged mindebből, de jóval könnyebb a feladat, ha te magad döntesz, s nem az élet kényszerít rá. Tedd meg a saját boldogságodért!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top