nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy mindig vidám hangulatba hoz

Ez a 4 csillagjegy mindig vidám hangulatba hoz

Ha épp szomorú lennél, s némi bátorító vagy vidám szóra lenne szükséged, ezek a csillagjegyek garantáltan megnevettetnek. Hogy csinálják, hogy mindig jókedvűek? A horoszkópból kiderül.

Ha olyan társat keresel, aki mindig megnevetett, s folyamatosan csöpögteti beléd a jó hangulatot, akkor ezen csillagjegyek között érdemes keresgélned. Bámulatos humorral áldotta meg őket a sors, akik a legnehezebb helyzetekbe is képesek vidámságot csempészni. Optimistán tekintenek az életükre, melyből próbálják kihozni a lehető legtöbbet. A horoszkóp szerint mellettük sosem fogsz unatkozni, és ők folyton megnevettetnek. Vajon a párod köztük van?

Az Ikrek imádja a viccet

Az Ikreknek mindig van egy jó szava, kifogyhatatlan a beszédtémákból, s azt is pontosan tudja, mivel vidíthatja fel a kedvedet. Imádja a vicces mémeket, amiből rendre küld is neked. Főleg, ha épp rossz a hangulatod. Mellette sosem unatkozol, mert ugyan kicsit kiszámíthatatlan, de éppen ettől olyan vonzó. Sosem tudhatod előre, mivel lep meg. Vicces és kiszínezett történeteivel lenyűgöz és meg is nevettet. Személyében inspiráló és intelligens társra találhatsz.

Ezek a csillagjegyek mindig megnevettetnek téged (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek mindig megnevettetnek téged (fotó: Getty)

A Nyilas a legoptimistább csillagjegy

A Nyilas semmit sem szeret jobban, mint hogy az élete partihoz hasonlítson. Imádja a vidám társaságot, s az is biztos, a vicces és jó hangulathoz mindig nagyon sokat tesz hozzá. Órákig képes humoros történeteket mesélni, a vidámsága egyszerűen ragályos. Mellette mindig jobb lesz a hangulatod, s az optimizmuságból is sokat meríthetsz. Hihetetlenül intelligens és okos, de nem árt, ha fenn tudod tartani az érdeklődését irántad. Az is biztos, hogy a szívét elnyerni valódi kihívás…

 A Mérleg boldogságot varázsol a környezetébe

A Mérleget semmi sem teszi boldogabbá, mint amikor boldognak látja a környezetét. Mindig tesz róla, hogy mosolyt csaljon az arcodra, mert harmóniára, békére, boldogságra törekszik. Nagyon szeret beszélgetni, s mindig izgalmas, ugyanakkor könnyed beszédtémákat javasol. A vidámság mindennél fontosabb neki. Imádja a vicces gifeket, amikre mindig számíthatsz, ha épp nincs jó kedved. Valahogy belülről érzi, mivel dobhatja fel a hangulatot.

A Kos humora páratlan

A Kos szívesen szerepel, s remek humorával nem is kell sokat tennie a többiek figyelméért. Néha picit nyersen, s talán túl őszintén fogalmaz, de mondandójának mindig van súlya. Nagyon szórakoztató csillagjegy, poénjai mindig ülnek, szóval mellette is könnyesre nevetheted magadat. Optimista és vidám típus, aki akkor a legboldogabb, ha vidámságot csempészhet az életedbe. A legmélyebb pontról is képes újrakezdeni a humor segítségével. Téged is erre biztat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top