Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. október 17–18. – Fejezd ki a szeretetedet

Légy kreatív, ha szeretnéd erősíteni párkapcsolatodat! Szeretetedet a legkülönbözőbb formában tudod kifejezni, hidd el, megéri...

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan jó lenne, ha nem állna közétek a pénz. Rajtad is múlik, hogy mennyire hagyod, hogy az anyagi gondok föléd kerekedjenek. Ne felejtsd, hogy az ölelés, a kedvesség, a gyengédség és az intimitás nem kerül pénzbe! Ez legyen ennek a szép hétvégének a célja!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint puskaporos hangulat lesz nálatok. Szinte mindenre ingerülten reagálsz. A párod is hiperérzékeny. Ha nem akarsz veszekedést, akkor maradj toleráns vele! Találjatok ki olyan programot, ami feledteti a hétköznapi gondokat!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Töltsd nyugodtan az őszi hétvégét (Fotó: Pixabay)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A munka, a kötelességek olyan szinten nyomasztanak, hogy nem vagy túl fényes társaság. Pedig a kedvesed előtt nem kell megjátszanod magad. Úgyis átlát rajtad. Valld be, panaszold el, hogy mi bánt! Utána menjetek sétálni vagy biciklizni! Szellőztessétek ki a fejeteket!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Játszottatok már olyat a szerelmeddel, hogy „virágnyelven” beszéltek? Most kipróbálhatnátok. A bolygók a kreativitásnak és bolondozásnak kedveznek. Ez csak akkor működhet, ha mindketten benne vagytok. Mint az Activity vagy Tabu játékban: nem szabad kimondanotok azt a konkrét szót.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Könnyen lehet, hogy egyikőtök kettesben szeretne maradni, a másik viszont a családot szeretné meglátogatni. Az a kérdés, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a kecske is és a káposzta is jóllakjon? Tudod, hogy nem pont így szól a mondás, de így viccesebb, és a megoldás megtalálására ösztönöz.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Biztosan már szombaton érzed azt az ellenállást, ami valójában csak vasárnap lesz az égen. Ez arról szól, hogy hiába akarsz konkrétumokat kicsikarni a párodból, ő egyre zavarosabban nyilatkozik. Állj meg egy pillanatra, és vedd észre, hogy minél jobban akarod, annál kevésbé éred el nála!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy egy olyan vita okozta sebeket nyalogatsz, ami napokkal korábban történt, és lehet, hogy nem is a kedvesed okozta. Mikor veszed észre, hogy igazságtalanul bántod őt? Bújj hozzá, és súgd a fülébe, hogy szereted! Ebből sosem elég. Nem lehet megunni a szerelmi vallomást.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat nem a te napod. Hiperérzékeny leszel. Már azon is meg tudsz sértődni, hogy a kedvesed kérdez valamit. Bárkinek lehet rossz napja. Neked is. Szükséged van pár órára, egy forró fürdőre, és rendbe jössz. A kedvesed szívesen főz neked valami finomat, ha megkéred…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Két tűz között fogod érezni magad a hétvégén. Szívesen meghallgatod a szerelmed panaszáradatát, de valaki másnak is szüksége van rád. Bajban vagy, mert nem tudod, hogyan szólj a szerelmednek, mert nem akarod, hogy megbántódjon és/vagy féltékennyé váljon…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégétek hangulata azon áll vagy bukik, hogy ködösítés, felesleges udvariaskodás helyett tudtok-e, mertek-e őszintén beszélni. Ez nem jelent nyers, bántó stílust. Kezdheted te. Mutass példát, hogyan kell konkrétan és diplomatikusan fogalmazni kényes témában!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat esti bolygószembenállások olyan összetűzés veszélyét jelzik, ami múltbeli eseményeken alapszik. Kérdés, hogy ez aktuális-e még. Ha nem, akkor tovább kéne lépnetek. Ha még aktuális, akkor minél előbb meg kéne oldanotok, hogy ne állhasson közétek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te hallod magad? Észreveszed, hogy milyen profin tudod összezavarni a párodat? Egy vasárnapi bolygószembenállás pontosan olyan vitát szimbolizál, ami ezen a „megtévesztésen” alapszik. Ne játssz „itt a piros, hol a pirost”! Fogalmazz egyszerűbben!

Ez is érdekelhet vonzás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top