Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. november 18–24. – Hozd ki magadból a legjobbat

A Hold kifogástalanul, precízen és megbízhatóan jár az útján. Ez segít neked abban, hogy mindig a legtöbbet és a legjobbat hozd ki minden napból.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon, mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

SZERDA – november 18.: A Bakban járó Hold fegyelmet és koncentrációt hoz neked.  Két tilalom van érvényben mára: fogászati és patyolati. Ez utóbbit azért érdemes betartanod, mert most könnyen kifényesednek a kényes ruhák. Így többet ártasz, mint használsz. Ezeken túl a költségvetés készítése is tanácsos. Okosan teszed, ha mára időzíted a káposztasavanyítást.

CSÜTÖRTÖK – november 19.: Úgy tartja a hagyomány, hogy ha Erzsébet-napon esik, akkor enyhe lesz a tél. A másik: „ha Erzsébet megrázza a pöndölyét, azaz napján esik a hó, lészen hó karácsonykor is.” Mivel még a Bakban jár a Hold, még ma is fogászati és patyolati tilalom érvényes. Most aktuális a köröm-, és bőrápolás, illetve a bőrtáplálás. Most nő a Hold, ami segít a tápanyagok beépülésében.

PÉNTEK – november 20.: A Hold már a Vízöntőben jár. Lehet, hogy hideg már az idő, mégis érdemes hosszabban szellőztetned. Akár többször is egy nap. Főleg, ha többen tartózkodnak egy helyiségben. És kertészeti tilalom van érvényben ma. Ez a tilalom sem kötelező. A tapasztalok miatt érdemes betartanod.

SZOMBAT – november 21.: Ezen a napon is jó, ha hosszabban és többször szellőztetsz. Így nemcsak a szoba, hanem az ott tartózkodók is felfrissülnek. Ha ma sütsz kenyeret és/vagy süteményt, nagyra nő, és garantált a siker. A növő Hold nagyra növeszti. Közeledik a hideg idő, gondolnod kell a madarakra. Ma feltöltheted a madáretetőket.

VASÁRNAP – november 22.: A Halakba lépő Hold vizes jellege miatt érdemes ma olyan italokat innod, amik sok vitamint tartalmaznak, mert ezek a növő Hold segítségével hatékonyabban beépülnek. Közben fel kell készítened a szervezetedet a hűvös időre. Töltsd fel magad természetes vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal.

HÉTFŐ – november 23.: A Halak Hold miatt ma is aktuális vitamindús italok fogyasztása. Készíthetsz zöldségturmixot is. És ne felejtsd el meglocsolni a növényeket! Moshatsz, felmoshatsz, hajat moshatsz. Utóbbinál használhatsz pakolást, ami jótékonyan hat, mert a növő Hold segít, hogy hasznosuljanak a tápanyagok.

KEDD – november 24.: Csak délután vált jegyet a Hold. Előtte ugyanazok az aktualitások, mint tegnap: vitamindús italok, turmixok, locsolás, mosás, felmosás, hajmosás. Ha teheted, beülhetsz a kádba. Tegyél a vízbe illóolajat, ami párolgás közben inhalátorként is működik. De olvass utána alaposan!

Holdhoroszkóp 2020. 11. 18.

Hozd ki a legjobbat minden napból (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 11. 18–24.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 11. 18–24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top