nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. március 8.–14. – Hallgass a belső hangodra!

Március második hetében a Halakban felvonuló bolygók és a szombati újhold felerősíti az intuíciódat a heti horoszkóp szerint.

Kérdés, hogy van-e merszed hallgatni azokra a belső hangokra, amelyek olykor irreálisak. Kezdd aprósággal! Ha sikerül, akkor bátrabbá válsz. És a hosszú hétvégén kielemezheted az eredményeket…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Hallgass belső hangodra (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Szokatlan kihívás elé állít téged március második hete: hallgatnod kellene a megérzéseidre. Csütörtöktől vasárnapig összesen 5 bolygó-együttállás lesz a Halakban, ami felerősíti az intuíciódat. „Támadnak” a megérzések, és bekapcsol a hatodik érzéked, ami akár ijesztő is lehet. Biztosan volt már olyan eset, amikor megsejtettél valamit, és az szóról szóra bekövetkezett. A hosszú hétvége Halak újholddal kezdődik. Ettől szombaton kicsit álmos lehetsz. Vasárnap a Kosba lépő Holdtól találsz ismét magadra…

BIKA – heti horoszkóp

Hét legelején intézz el minél több dolgot! 2 napig gyors és hatékony leszel. Utána a karriered építésében elengedhetetlen, hogy jó kapcsolatot ápolj a főnököddel. Ez nem jelent hízelgést, dörgölőzést, nyalizást. Sokkal inkább harmonikus együttműködést. Ne az legyen az alapállás, hogy utálod a főnöködet, és mindent kiszúrásnak élsz meg! A hét második felében kiderül, hogy több barátod van, mint hitted. A szombati újhold új barátság kezdetének lehetőségét hozza. Kérdés, hogy nyitott vagy-e.

IKREK – heti horoszkóp

Keddtől csütörtökig fergetegesen jó passzban leszel. Okosan használd ki ezt! Most bárminek hamar a végére tudsz járni. Olyan dolgokat el tudsz intézni, ami eddig nem sikerült. Az eredményektől fellelkesülsz, és könnyebb lesz elviselni, hogy a hét második felében a munkahelyeden zavaros helyzet alakul ki. Szinte lehetetlen lesz tisztán látni. Pont ezért kell várnod. Szombatra virradóan megálmodhatod a legjobb megoldást. Ugyanis jósló álmokat ígér egy Hold–Vénusz–Neptunusz-együttállás…

RÁK – heti horoszkóp

Március második hetének első felében nagyon kell figyelned a kiadásaidra. Semmi felesleges költség nem fér bele. Legyél fegyelmezett, és nem mész mínuszba! A hét második felében elemedben leszel: minden kedvezőbb megvilágításba kerül. Lubickolhatsz az örömben, és az intuíciód tűpontosan működik. A szombati újhold új távlatokat nyit neked. De nem kell kapkodnod. Lesz időd kidolgozni a részleteket. Csütörtöktől vasárnapig összesen 5 bolygóegyüttállás lesz a Halakban, ami neked kedvez…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgod, ha a sok információból ki akarod szűrni a fontosat és hasznosat. Rengeteg ember mond rengeteg dolgot. Csak kapkodod a fejedet. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mindre kell-e reagálnod. Amennyiben a válasz nem, adj időt magadnak! Hova sietsz? A hétvége közeledtével egyre inkább eluralkodik benned a vágy, hogy valamit megvegyél. A Halak bolygók szerint kifolyik a kezedből a pénz. Vigyázz nagyon! Vasárnap a Kosba lépő Holdtól fel fogsz dobódni, és erősnek érzed magad.

SZŰZ – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy a munkahelyeden nehéz feladatokat kell megoldanod. Bízz magadban! Meg tudod oldani. Ha nem győzöd egyedül, merj segítséget kérni! Csütörtöktől a Halakban felvonuló bolygók azt szimbolizálják, hogy sok hatás ér téged. Ezek összezavarhatnak. De csak akkor, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz mások véleményének. A szombati újhold egy új emberrel való találkozást jelez. Ő nagy hatással lesz rád. Amennyiben párkapcsolatban élsz, vigyázz, mert féltékennyé válhat a párod!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Szerencsésnek érzed magad keddtől csütörtökig. 3 nap alatt 3 bolygóegyüttállás lesz, ami javítja az életkedvedet, sőt a vállalkozó kedvedet. Ha kipattan egy ötlet a fejedből, keresd meg a megvalósítás lehetőségét! Máskülönben csak elmélet marad. Péntektől vigyázz az egészségedre! Napközben már kellemesen meleg az idő, de reggel és este még hideg van. Nem lenne jó, ha megfáznál. Ne legyél kényelmes, vigyél magaddal sálat, sapkát! Elfér a táskádban. Vasárnap valaki megdobogtatja a szívedet…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A hét elején a családod gondoskodik arról, hogy ne legyen kapacitásod a munkádra, csak rájuk. Bosszankodás helyett oldd meg gyorsan, és utána dolgozhatsz! Te is tudod, hogy most nem hibázhatsz. A főnököd és a kollégáid is árgus szemekkel figyeli, hogy mit csinálsz. Csütörtöktől és vasárnapig összesen 5 bolygóegyüttállás lesz a Halakban, aminek a csúcspontja a szombati újhold. Mindez a mennyekbe emel téged. Visszatér az életkedved, és újból hiszel abban, hogy jóra fordulhat a sorsod.

Napi horoszkóp 2021. 3. 1.

Pörgős, energikus nap (Fotó: Unsplash)

NYILAS – heti horoszkóp

Egész héten foglalkoztat a fészekrakás. Szeretnél venni, vagy felújítani. Egyelőre nem tudod a módját, és ettől egyre ingerültebbé válhatsz. Pedig közel a lehetőség. Csütörtöktől vasárnapig összesen 5 bolygó együttállás lesz a Halakban, ami pont ebben mutat neked lehetőségeket. Különösen nagy jelentőséggel bír a szombati újhold. Ez új távlatokat nyit előtted. Kérdés, hogy kinyitod-e a szemedet és a füledet. Vasárnap a Kosba lépő Holdtól energikusabbnak és lelkesebbnek érzed magadat…

BAK – heti horoszkóp

Március második hetében a legjobban a pénz foglalkoztat. Folyton számolod, beosztod. Jól teszed, ha nem görcsölsz rá a témára. Hajlamos vagy aggódni a bevétel miatt. Mikor jössz rá, hogy ez nem vezet semmi jóra? A hét második felében előnyös lenne, ha a lehető legtöbb beszélgetésbe becsatlakoznál. Hasznos információkhoz juthatsz hozzá. Olyan sok bolygó mutatja ezt, ami olyan sok információt szimbolizál, amiből raktároznod is kell. Később kiderül, hogy melyik válik aktuálissá és ezáltal hasznossá.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Nem fogsz unatkozni ezen a héten. A hét első felében 3 bolygóegyüttállás lesz a Vízöntőben, aminek hatására reflektorfénybe kerülsz. Szinte mindenki veled akar találkozni, beszélni. Adnak a véleményedre, sőt kikérik a véleményedet. Ez zavarba ejtő lehet, mert lesz valaki, akiről nem gondoltad, hogy fontos vagy számára. De ne dimenzionáld túl az egészet! Ezek után a pénz válik központi témává. A szombati újhold új pénzforrást nyit meg előtted. Meg kell fontolnod, hogy van-e szabad kapacitásod.

HALAK – heti horoszkóp

Ez a kedvenc heted lesz. Csütörtöktől vasárnapig összesen 5 bolygóegyüttállás lesz a Halakban: Nap–Neptunusz, Hold–Vénusz, Hold–Neptunusz, Nap–Hold, Vénusz–Neptunusz. Ezek mindegyike visszaadja a bizalmadat. Újból mersz bízni önmagadban, az emberekben és a sorsban. Közben a megérzéseid egyre jobban vezetnek, ha hagyod. A szombati újholdat érdemes lenne megünnepelned: állj meg egy pillanatra, gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj! Amit most indítasz el, az törvényszerűen növekedésnek indul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top