nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. május 15–16. – Eső és könnyek jönnek

Vizes hétvége vár rátok: lesznek itt esőfelhők és könnyek egyaránt. Előbbire nincs hatásotok. Utóbbitól nem kell megijednetek, mert a könnyek lehetnek a meghatottság könnyei is…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelem esőben (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége pont az, amitől ki szoktál borulni: a családod, a szüleid olyasmivel nyaggatnak, amihez semmi kedved. Pedig meg fogod csinálni, mert tiszteled őket, és nem akarsz szemrehányást tőlük. Mindezt ne a párodon torold meg!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátaid, a kollégáid vagy a kedvesed meglepnek. Tuti, hogy leesik az állad. Lehet ez születésnapi ajándék, vagy valami évforduló. Mindegy. Ahogy az is, hogy ez mekkora. Bátran mutasd ki az örömödet! És ne szégyelld a meghatottság könnyeit!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ahogy egy kicsit jobban állsz anyagilag, kicsit megnyugszol. Nem baj, ha a pénz kihat az aktuális hangulatodra. Csak ne válj függővé ettől! A pénz arra is jó, hogy kényeztesd a szerelmedet. Persze nem kell egy vagyont költened rá.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ragyogó hétvége vár rátok. Téged nem kedvetlenít el, hogy fúj a szél, és esik az eső. A szívedben hét ágra süt a Nap, mert szerelmes vagy. Tudsz róla, hogy ilyenkor csillog a szemed? Lehet, hogy néhány könnycsepptől. Ezek a meghatottság könnycseppjei…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyázz, mert ha titkolsz valamit a párod elől, akkor megérzi rajtad, és elkezd gyanakodni! Nyugtasd meg, hogy valami olyasmire készülsz, amivel a kedvében akarsz járni! Ettől megnyugszik, és benne lesz bármiben.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed meglepően szentimentális lesz ezen a hétvégén. Szerinted eltúlozza a dolgot. Te sokkal higgadtabban és visszafogottabban reagálsz azokra a dolgokra, amik őt felzaklatják. Próbálj meg kicsit együttérzőbb lenni vele!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem dolgozhatsz egész hétvégén. Akkor se, ha rengeteg munkával el vagy maradva a hétről. Legalább az egyik napot ajándékozd a párodnak! A jövőben is lesznek sűrű hetek, de ez nem állhat közétek. Máskülönben el fog sorvadni a kapcsolatotok…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kirobbanóan jó formában leszel ezen a hétvégén. Végre helyreáll a lelki egyensúlyod, és szíved szerint mindenkit megölelnél. Ne tedd, mert a szerelmed garantáltan féltékennyé válik! Jobb, ha csak őt ölelgeted.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokatlanul gyászos hangulat uralkodhat el rajtad ezen a szép májusi hétvégén. Keresd meg, hogy mitől vagy kitől kell búcsúznod! És oszd meg a kedveseddel, hogy miért lógatod az orrodat! Máskülönben azt hiheti, hogy miatta vagy bánatos.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindegy, hogy milyen régóta ismeritek egymást. Az sem számít, hogy együtt éltek-e. Ezen a hétvégén csak az a fontos, hogy közös programot csináljatok. Az együtt töltött idő, a közös élmények és a sok beszélgetés a kapcsolatotok összetartó ereje…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne parodizáld ki a kedvesedet, ha aggódik pl. az egészségetek miatt! Hallgass rá, és főzzetek egészséges ételeket! Nagyon szexi lehet egy közös főzés. Persze ez csak akkor működhet, ha édes kettesben vagytok, és nem zavarhat meg senki titeket.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan leszel ezen a hétvégén, mint anno, a megismerkedésetekkor. Naivitásod és zavarod kifejezetten vonzóvá tesz. Izgató a párod számára, ha olykor kicsit esetlen vagy. Közben nevessetek sokat. Az se baj, ha a könnyetek kicsordul.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes szívek (Fotó: Pixabay)

 

Ez is érdekelhet nő laptoppal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top