nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. május 29–30. – Vissza a felhőtlen gyerekkorba!

A vasárnapi gyereknap belőletek is előhozza a huncut, bolondos, felhőtlen gyereket. A retrográd Merkúr szerint meglephetitek egymást valami retró játékkal és/vagy finomsággal! Idézzétek fel együtt a gyerekkorotokat! Jó móka lesz…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Titkok (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nem leszel a legjobb passzban: aggaszt a jövőd vagy a karriered alakulása. Szerencse, hogy vasárnapra túljutsz ezen, és felszabadultan élvezheted a gyereknapot. Találj ki valami vicces, közös programot, ahol sokat nevethettek!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Neked már szombaton bulizhatnékod lesz. Nincs szükséged aktuális okra ahhoz, hogy teret engedj a benned lévő vidám gyereknek. A kedvesed pont ezt imádja benned: a bolondozás, a nevetés hihetetlen jó hatással van rá és a kapcsolatotokra…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fantasztikus hétvége elé nézel. Minden esélyed megvan arra, hogy végre felhőtlenül boldog legyél. Ráadásul bolygód, a Merkúr vasárnap igazi retró hangulatot hoz neked. Mesélj a gyerekkorodról a párodnak! Idézd fel a kedvenceidet!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rizikósnak ígérkezik a szombat: egy csúnya bolygószembenállás vita veszélyét jelzi. Mindenáron kerüljétek a csatát! Semmiképp se provokáld a társadat! Inkább próbálj olyasmit szervezni, ami biztosan jó kedvre derít mindkettőtöket! Jól ismered magatokat.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó ötlet lenne, ha ezen a hétvégén az egyik napon a barátaitokkal közös, vidám programot szerveznétek. Mehettek bobozni, csónakázni, biciklizni, pizzázni, borkóstolásra stb. A lényeg, hogy sikerüljön teljesen kikapcsolni a gondokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne legyél magaddal túl szigorú! Engedélyezz egy kis lazítást! A párod biztosan partner lesz a bolondozásban. A vasárnapi gyereknap kitűnő ürügy arra, hogy felszínre engedjétek azt a belső gyereket, aki mindennél jobban vágyik a kacagásra!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A retrográd Szaturnusz és vasárnaptól a retrográd Merkúr is retró hangulatot hoz nektek. Mindketten mutassátok meg, meséljétek el, hogy mi volt a kedvenc játékotok gyerekként! Tollasozás, buborékfújás? Mindenképpen keressetek alkalmat ilyesmire!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombatra ne tervezz extra programot! Egy ronda bolygószembenállás nem sok jót ígér. A vasárnap kárpótol mindezért. A gyereknap esélyt ad arra, hogy újból gyerek lehess. A párod benne lesz mindenféle mókában. Ne fogjátok vissza magatokat!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Féltékenységet mutatnak a hétvégi bolygóállások. Nézz magadba, és találd meg a valódi okát ennek! Miért bizonytalanodtál el? Ezzel párhuzamosan valld be őszintén a kedvesednek, hogy mit érzel! Meg fog nyugtatni, ha fel mered vállalni az érzéseidet.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton szabályos érzelmi hullámvasúton leszel. Lehetetlen követni téged. Vigyázz, mert a szerelmed azt hiheti, hogy vele van bajod! Öleld meg, és biztosítsd arról, hogy minden rendben van! Vasárnap nosztalgiázzatok gyereknap alkalmából!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnap lesz a te napod. Ennek tudatában a szombati döntéseket engedd át a párodnak! Majd vasárnap bátran brillírozz! Felszabadultan és határtalan jókedvvel ünnepelheted a gyereknapot és a gyerekkorodat. Idézzétek fel a régi szép időket!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége két napja eltérő programoknak kedvez: a szombat barátokra és kirándulásra, a vasárnap a családra és fészekrakásra alkalmas. Mindezt a kedveseddel együtt csináljátok! Közben minél többször érjetek egymáshoz! Ölelés, simogatás, csók…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top