nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. szeptember 14–20. – Értékes érzelmekbe, kedvező lehetőségekbe botlasz

Hivatásodban egyre több elismerést kapsz az angyalhoroszkóp szerint. Tervezz apró lépésekben, és az apró sikereket is vedd örömmel!

Az angyalok szerint óriási lendülettel dolgozol. Szinte észre sem veszed, hogy a huszonnégy óra nagyobbik hányadát a munkahelyeden töltöd. Érdemes lenne egy kicsit magadra is figyelmet fordítani. Gondolj a párodra, vagy ha egyedül élsz, légy nyitott és befogadó az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, ha valaki közeledni próbál.

Heti angyalhoroszkóp

Angyalszárnyak (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy néha felhőtlenül boldog vagy, máskor elégedetlen. Ennek oka, hogy túl nagyok az elvárásaid, és erős benned a birtoklási vágy. Törekedj rá, hogy hangot is adj az érzéseidnek. Egy jó mondat jó helyen, jó időben csodát tehet. Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett, hogy energiát gyűjtenél a következő hétre. Mivel már lemondani nem tudod őket, igyekezz rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni a végükre. Ha sikerül lezárni mindent, szánd a maradék időt pihenésre és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, mert a hétvége a pihenésé, nem a nagy versenyfutásé. Adj magadnak lehetőséget, hogy feltöltődj!

Bika

Az angyalok szerint nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól láthatóan is feszült leszel a héten. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Pénzügyeid szerencsésen alakulnak. Máskor is előfordult, hogy szeptember közepe felé haladva növekedtek a bevételeid, de azokat általában hamar elköltötted. Fogadd meg, hogy ezen a héten csak indokolt esetben költekezel.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled a héten. Te azonban túl nagy felelősséget érzel magadon emiatt, így nem nagyon mered felvállalni a véleményed. Hatodik érzéked ezúttal sem csal, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben nem jön be a tanácsod, nem te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni a helyzetből, diplomatikusan mondd azt, amit a szíved diktál, egész pontosan, hogy nem tudsz jó tanáccsal szolgálni. A gondolataid felpörögnek, így bármilyen megmérettetésen sikerrel túljutsz. Ha állásinterjút hoz a hét, add bátran önmagadat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy olyasfajta dologgal kell szembenézned, amelyről a hét elején korántsem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért, amikor szembesülsz a helyzettel, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál. Mivel azonban a helyzet elől nem tudsz elmenekülni, hisz megoldásra várakozva akkor is itt lesz, amikor visszaosonsz, ezért sokkal jobb, ha a sarkadra állsz, összeszeded magad és megoldáscentrikusan, lépésről lépésre haladva, kreativitásod felhasználva megkeresed a megoldókulcsot. Ne ijedj meg, ha az első képlet nem oldja meg a problémát, akkor majd lesz egy következő és egy utána következő is! Higgy magadban!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges fórumon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess és ezzel a hiányérzeted felváltsa az elégedettség érzése. Legyél nyitott, kreatív és hidd el, nagy dolgokra vagy hivatott. Ne szabadkozz, ha felkérést kapsz, még akkor sem, ha olyan dologról van szó, amit eddig soha nem csináltál.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy hatalmas önbizalmad miatt gondolod tévedhetetlennek magad. Az élet számos területén valóban első osztályú, amit nyújtasz. A szerelemben azonban mostanában jobb, ha megfontolod a lépéseidet. Kevés, ha te szemelsz ki valakit. Fogadókészség is kellene. Bármit teszel az Életben, mindig lesznek, akik nemtetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned a mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Te ugyanis rendelkezel olyan értékrenddel, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát mások szerint alakítani.

Mérleg

Az angyalok szerint legnagyobb eredményeid ezen a héten a barátságok területén lehetnek. Jól kommunikálsz és az általános félénkséggel most nem nehezíted a napjaidat. Barátságban, szerelemben a pozitív gondolkodás sokat segít a dolgok megítélésében. Ha házas vagy, fordíts több figyelmet a párod vágyaira. Hosszú idő után végre felszabadulsz egy bizonyos nyomás alól, nem kell attól tartanod, hogy mikor üt be a krach, kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképp kimerített az, hogy rendkívüli koncentrációval kellett a top formát teljesítened még akkor is, amikor már a végkimerülés határán voltál.

Heti holdhoroszkóp

Holdcsónak (Fotó: Pixabay)

Skorpió

Az angyalok szerint munkádban sikerek várnak, de vigyázz, hogy a sok kedvező esemény ne árnyékolja be a családi kapcsolataidat, otthoni dolgaidat. Te az egyensúlyteremtés mestere vagy. Ezekben a napokban is támaszkodj a diplomáciai érzékedre. Megérett benned az elhatározás arra, hogy továbblépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted.

Nyilas

Az angyalok szerint olyasfajta tanácsot kapsz egy jó barátodtól, amelyet jól tudsz majd hasznosítani az élet minden területén. Ez most kifejezetten jól jön, hisz új kihívásokkal kell szembenézned, amelyek az első pillanatban elrettentenek, minden eddigi bátorságod alábbhagy, emiatt nem mersz szembenézni velük. Ne engedd azonban, hogy a félelmeid elhatalmasodjanak rajtad, mert ha megbénulsz, nem fogsz tudni hatékonyan működni és mindig bujkálnod kell majd, nehogy új helyzetben találd magad. Fárasztó azonban így élni az életed, sokkal jobban jársz, ha bátran neki mersz indulni és bízol magadban! Máshogy ugyanis nem fog sikerülni!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat ess. És minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nemcsak rád lesznek hatással, de a környezetedre is. Alkotó munkához mindez nagyon előnyös, a személyes életedben elgondolkodtat, és felszabadulttá tehet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, amelyek nagy nyugalommal töltenek el. Alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a hiányzó puzzle darabok. Kissé azonban csalódással tölt el a tudat, hogy ha korábban nekiláttál volna a kirakós játéknak, talán mára már rég elfelejthetted volna az egészet. Semmi baj, jobb később, mint soha, ne csüggedj, legközelebb majd gyorsabb leszel, mert most ráéreztél arra, mi az a sebesség, ami még számodra is szédülés nélkül tartható. Ne feledd azonban, elsősorban az a fontos, hogy saját magadnak megfelelj. Szép munka, büszke lehetsz magadra!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy akad valaki a környezetedben, akinek feltétlen bizalmat szavaztál, ám az illető visszaélt vele és borzasztóan nagy csalódást okozott neked. Olyasmit is elhiszel, ami a valóságban nincs. Tartsd távol magad a hízelgőktől. A pénzügyeid kedvezően alakulnak, a szerelemben is vár néhány izgalmas pillanat. Mivel érthető módon nem szeretnél még egyszer ugyanilyen helyzetet átélni, kissé elutasító vagy a közvetlen környezeteddel a héten. Ne feledd azonban, csak azért, mert valaki egyszer visszaélt a bizalmaddal, attól még korántsem biztos, hogy mindenkire rá kellene húznod a vizes lepedőt.
 

Ez is érdekelhet nő őszi úton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top