nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. november 2–8. – Legyél megfontolt a héten!

Jól jönnek a kapcsolatok. Segítenek, támogatnak, önzetlenül adnak jó tanácsot. Fantasztikusan jók a megérzéseid. Az angyalhoroszkóp tanácsa szerint mindig hallgass a belső hangodra!

Az angyalok szerint most minden jó az öledbe hullik. A magánéleted kedvezően alakul, különleges, a megszokott zárkózottságból kilépő, szeretetre méltó arcodat mutatod. Új kapcsolatokat kizárólag érzelmi alapon kötsz az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok szerint te olyan személyiség vagy, aki mindig, minden körülmények között arra törekszik, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyanok a környezetedben, akik erről másként vélekednek, és ez téged zavar. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, tartsd magad távol ezektől az emberektől, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül viszont álságos játszmák sorozata az egész élet. Neked nincs szükséged senkire, akiben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron fenntartani a hamis látszatot: ha valakit nem szívelsz, ezt bizony tedd nyilvánvalóvá!

Heti angyalhoroszkóp

Maradj nyugodt! (Fotó: Pixabay)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten görcsösen próbálod meggyőzni a kedvesed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadtól! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

Ikrek

Az angyalok szerint általában véve diplomatikusan viselkedsz. Sok más emberrel szemben téged nem lehet kihozni a béketűrésből, a héten azonban mégis olyan szituációba kerülsz, hogy nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott mértékletességgel fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatáért esedezned! A hétvégén egy kellemes őszi kirándulásban lehet részed a barátaiddal. A színek és az illatok elvarázsolnak és megnyugtatnak.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a heted elég felemásra sikeredhet, mert nagyon nehezen tudsz koncentrálni arra, amit csinálsz, a gondolataid össze-vissza csaponganak, azt sem tudod, valójában mit kéne tenned, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül. Mielőtt feltűnik másnak is, hogy ellógod a hetet, tégy valamit annak érdekében, hogy valami használható eredményt is fel tudj mutatni, különben könnyen előfordulhat, hogy a fejedre koppintanak. Hidd el, jobban jársz, ha a látványos szenvedés helyett konstruktívan közelítesz a dolgokhoz, s akkor tiszta lelkiismerettel adhatod majd át magad a hétvégi pihenésnek!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a hosszú utad a végéhez közeledik. Régóta dolgozol egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügyön, amelynek végén ott vár a siker és a csillogás. Ez az egyetlen dolog motivál, elfogyott ugyanis belőled minden kitartás, energiaraktáraid is kezdenek kifogyni, így roppant nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy nincs már sok hátra. Most azonban a cél előtt néhány méterrel semmiképp nem szabad lassítanod, keress kapaszkodót! Menni fog, csak legyen benned még egy kis szufla, utána nyugodtan dőlhetsz hátra, bezsebelve azt, amiért olyan régóta dolgozol! Hajrá!

Szűz

Az angyalok szerint egy számodra fontos személy szorult helyzetbe kerül a héten, a slamasztikából való kimászáshoz pedig a segítségedet kéri. Neked pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön segítségére leszel, hiszen pontosan tudod, hogy fordított esetben te is biztosan számíthatnál rá. Másfelől voltál már te is a barátodéhoz hasonló szituációban, így tehát tudod, hogyan lehet kikecmeregni efféle csávából. Oldjátok meg a kialakult szituációt közösen, majd csapjatok egy görbe estét, megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten rengeteg befejezetlen feladattal fogsz küzdeni, s fogalmad sincs, hogyan fogod megoldani mindet a határidő lejárta előtt. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell megoldanod mindent, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és nem él vissza a bizalmaddal. Dolgozzatok együtt, csapatban előbb végeztek, s talán később még a környezetetekből is kicsikarhattok némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, szervezzetek egy olyan bulit hétvégére, ahol kiereszthetitek a fáradt gőzt!

Skorpió

Az angyalok szerint valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna, emiatt eléggé csalódott vagy a héten. Ha azonban átgondolod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlott a dolog. Ahelyett, hogy magadat ostoroznád, el kell fogadnod, néha hiába küzdesz, mert vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Készülj fel rá, hogy ez a jövőben is előfordulhat, s ezért ne legyen lelkiismeret-furdalásod!

Nyilas

Az angyalok szerint nagyon reménykedsz valamiben a héten. Hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy ez a helyzet mégsem tartogat számodra olyan lehetőségeket, mint amelyekben eddig reménykedtél. Amennyiben úgy gondolod, ideje továbblépni, ne vesztegesd az idődet és keress új utakat, hisz különben azok a lehetőségek is elúsznak, amelyek nagyobb sikerrel kecsegtethetnének. Ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: szilárd alapra stabil építményt felhúzni – vagy csupán illúziókból légvárat építeni. A hétvége alkalmas lesz túrázásra, ne hagyd ki!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez keresztülgyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbál megszerezni mindent és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant a héten az élethez történő hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra – többek között rád – is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy nemtörődömsége mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet, amire sem neki, sem másoknak nincs szüksége. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, figyelmeztesd, hogy rád sem számíthat mindig ilyen nyugodt állapotodban, mert kezdesz besokallni.

Halak

Az angyalok szerint hatalmas lendülettel mész előre a héten. Megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért, egyetlen célt látva magad előtt, mégpedig azt, hogy egy bizonyos dolog csak a tiéd lehet. Ez azonban egyáltalán nem biztos, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem éppen a legszerencsésebb. Igyekezz más módszert választani, hogy ne tarolj le mindent magad körül, mint egy tájfun, mégis legyen reális esélyed arra, hogy megkaparinthasd, amit olyan nagyon szeretnél. Nem a lehetetlenért küzdesz, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!
 

Ez is érdekelhet Havi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top