nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. november 9–15. – Ne hagyd, hogy a bizonytalanság uralkodjon el rajtad!

Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne bizonytalankodj tovább! Merd vállalni a döntés felelősségét az angyalhoroszkóp szerint, és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj mellette!

Az angyalok szerint az angyalok tanítványa vagy, és zavarba ejtő pontossággal ismered embertársaidat. De mégis képes vagy a romantika hálójába keveredve, kalandosan belebolondulni emberekbe. Ez akkor történik, amikor nem hallgatsz a saját sejtéseidre. Ha viszont titkos sugallataidat követed, nem történhet semmi bajod az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten találkozhatsz egy olyan emberrel, akit nagyon csodálsz majd szépsége és magabiztossága miatt. Lehet, hogy úgy érzed, hogy te nem rendelkezel annyi előnyös tulajdonsággal, mint ő. Pedig te is éppen olyan vonzó és értékes ember vagy, legfeljebb nem vagy annyira magabiztos. Jó lenne, ha elgondolkodnál azon, miért is van ilyen kevés önbizalmad, hiszen ebben az időszakban ez a feladatod. Akár olyan tréningen is részt vehetsz, amely célirányosan ennek a területnek a fejlesztését célozza meg.

Heti angyalhoroszkóp

Tündérlány (Fotó: Pixabay)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy nehézségeid támadhatnak a héten a koncentrálással, és még ha a környezeti feltételek a legmegfelelőbbek is, nem tudod magad az éppen esedékes feladatnak szentelni, merengeni és álmodozni kezdesz. Érzelmileg nagyon fogékony vagy és a különös emberek felé fogsz vonzódni. Valószínűleg bolond módra szórod a szeretetedet, vagy valami értéktelen személyre pazarolod, és azután sajnálod magadat, ahelyett, hogy helyesen választanál.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, átérzed mások bánatát és tragédiáját, és élénk, vidám külsőd alatt filozofikus szellemed van, valamint erősen tudatában vagy az élet szomorúságainak. Nem elégszel meg a szomorkodással, valamit teszel is a magad módján. Megpróbálod átalakítani a világot filozófiával, adományokkal, szociális munkával. Amikor arra törekszel, hogy befolyással bírj, azt inkább magáért a jóért csinálod, és nem személyes dicsőségért.

Rák

Az angyalok szerint ezen a héten szeretnél egy kis magánéletet magadnak. Szívesen elmennél régen látott barátaiddal egy kicsit szórakozni, és lehet, hogy most nem szívesen viszed magaddal a párodat. Úgy érzed, hogy igazán pihentető és kikapcsoló hatású lenne, ha kiszabadulhatnál kicsit megszokott környezetedből. Nem biztos, hogy ez az ötlet tetszik párodnak, de nagyobb baj az, hogy te csinálsz belőle bűntudati kérdést magadnak. Pedig mindenkinek jár egy kis magánélet, ebből még nem kellene lelkiismereti kérdést csinálnod!

Oroszlán

Az angyalok szerint, noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem olyannak látod az eredményt, amilyennek annak előtte elképzelted és ez elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettséged csak fokozza, hogy mások is megemlítik, hogy ennél többet vártak volna tőled, emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Be kell látnod, hogy ez most csak rajtad múlt és attól nem lesz jobb a helyzeted, ha arrogánsan reagálva esetleg számodra fontos embereket bántasz meg.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon erős vágyak kerítenek a hatalmukba ezen a héten. Valaki a környezetedből olyan elementáris erővel hat rád, amely teljesen megbolondít. Nem biztos, hogy szerelemről van szó, inkább egy olyan találkozásról, amely teljes egészében felbolygatja ösztönvilágodat. Folyton erről az illetőről álmodozol, és ezek az álmok bizony igen erős erotikus tartalommal bírnak. A kérdés, hogy függetleníteni tudod-e személyiségedet ettől az erőtől? De jobb, ha előre tudod, nagyobb az esély arra, hogy eluralkodik rajtad. Lehet, hogy éppen ezt az erőt kell megtapasztalnod.

Mérleg

Az angyalok szerint időnként azt érzed, jobb, ha behunyod a szemed, befogod a füled és homokba dugod a fejed, hogy ne is kelljen tudomást venned a körülötted jelentkező problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Sokkal jobban jársz, ha bátran szembenézel mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Bizonyos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb lesz.

Skorpió

Az angyalok szerint valami olyat találtál akaratodon kívül mondani, ami felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások meg inkább csak hallgatnak, mert félnek állást foglalni, tartva attól, hogy ártanak vele a népszerűségüknek. Te ne törődj semmivel, hiszen nem mondtál semmiféle szörnyűséges dolgot, egyszerűen csak merted vállalni a saját véleményedet, s ki tudtad hangosan mondani azt, amiről eddig mások csak suttogtak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobban teszed, ha vállalod önmagad, különben egy leszel a százból, aki mindig alárendeli magát a többség akaratának.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki olyan ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben pedig úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe: nemhogy közelebb vitt volna a megoldáshoz, de teljesen elkeveredtél a sűrűben. Most, hogy erre rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő, és inkább te magad gondold végig, hogy merre kellene menni. Ne szavazz mindenkinek túl gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú idő után végre felszabadulsz egy bizonyos nyomás alól, nem kell attól tartanod, hogy mikor üt be a krach, így kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó feladatokat, mert mostanában eléggé kimerített, hogy folyamatosan koncentrálva topformát kellett mutatnod még akkor is, amikor már a végkimerülés határán jártál. Épp ezért keress olyan tevékenységet, ami elsősorban élvezetet nyújt, s a legkevésbé sem nyomaszt! Időnként fel kell engedni, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak a frusztrációról!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szív a szívhez (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok szerint ezen a héten még szinte magadhoz sem tértél az előző nagy kihívás után, ma mégis olyan szituációba keveredsz, amikor mindenki tőled várja a megoldást, neked kell egy kényelmetlen helyzetben kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Ezt nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, csak ártasz vele a népszerűségednek, de most nem tudsz elmenekülni a felelősség elől. Éppen ezért szabadulj meg a rossz érzésektől, dönts határozottan, s akkor mindenki látni fogja, hogy bízhat benned. Ha már így hozta az élet, ezzel kell megbirkóznod.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, bizonyos szokásokhoz. Annak ellenére sem tudsz kilépni egy-egy helyzetből, hogy már magad is látod, nem lehet többet kihozni belőle. Egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top