nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. november 16–22. – Vonzó kisugárzásoddal sikerre számíthatsz

Olyan lehengerlő a szöveged, hogy nincs, aki ellen tudna állni neked. Olyan érzéki kisugárzásod van az angyalhoroszkóp szerint, ami kevesek számára adatott meg.

Az angyalok szerint az újdonságok utáni vágy a véredben van. A csillagok pedig támogatják is ezt az igényedet. A munkáddal kapcsolatban felpörögnek az események. Ha új helyet kerestél, megtalálod, vagy legalábbis már tudod, hogy merre folytasd az utad az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a pénzügyeid felgyorsulnak. Különféle anyagi kérdésekben kell döntést hoznod, de ne riadj meg, ezek általában pozitívan záródnak. Esetleges korábbi tartozásodat fizeted meg, de közben jelentős összeg is érkezik a számládra. Temperamentumod most pontosan olyan, amilyennek legjobban szereted magad. Legyél kitartó, semmiképpen ne lazsálj, és meglátod, néhány napon belül eredményeket mutathatsz fel. Párkapcsolatod is remekül alakul. Párod a hétvégén romantikus programmal lephet meg.

Heti angyalhoroszkóp

Vonzás (Fotó: Pixabay)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a szerencse bolygója a születési jegyedben jár. Sok kellemes élményben is lehet részed a héten. Általában a gyakorlatias éned győz, most azonban sokat álmodozol. Elképzeléseidben külföldi utakról vagy egy ideális munkahelyről ábrándozol. A „nyaralást” a Covid miatt inkább tedd picit még parkoló pályára. A pasik most kissé a háttérbe szorulnak. Örülsz, ha sikerül új ismeretségeket kötni, de őket jelenleg csak barátnak, pajtásnak tudod elképzelni.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a megszokottnál komorabb hangulatban indul a heted. Anyagi ügyekkel foglalkozol. Lehet, hogy valóban vannak nehézségeid, de ne aggódj, mert ezek nagyon hamar megoldódnak. Többnyire olyan kiadásokról van szó, amiket nem kalkuláltál be előre. Magánéletedet a csapongás jellemzi. A hétvége számodra már pénteken indul. Ki nem hagynál egyetlen bulit sem, különösen a zenés, harsány helyeket részesíted előnyben, bár az angyalok szerint is most megfontolandó a dolog. Jobban tennéd, ha vigyáznál az egészségedre és inkább csak otthon táncolnál a szoba közepén.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét közepétől megnő az önbizalmad. Alapvetően jól érzed magad, bár a pénzügyek árnyékot vethetnek a hangulatodra. Egy érzelmi probléma is nyomaszthat. Valószínűleg a kedvesed nem hozza a legjobb formáját. Többet várnál tőle. Szeretnéd, ha támogatna, meghallgatná az örömeidet, és segítene a gondjaid megoldásában is. Légy türelmes, lehet, hogy neki is túl sok a stressz az életében. Nem arról van szó, hogy kevésbé figyelmes, csupán lekötik az őt ért atrocitások.

Oroszlán

Az angyalok szerint te olyan ember vagy, aki az első szóra segítséget nyújt, vagy éppen nem is kell, hogy kérjenek, te máris tudod a megoldást, és nyújtod a baráti jobbodat. Ezen a héten azonban éppen ez a téma lehet, ami kiborít. Nem akarsz örökké a jótevő jelmezében járni. Most bizony el is utasítod néhány barátnődet. Valójában a munkahelyeden tudsz a legjobban kibontakozni. Nyitott kapukat döngetsz az ötleteiddel, és esetleg valaki más munkáját is átveheted.

Szűz

Az angyalok az üzenik, hogy ne felejtsd el, a barátok mindig barátok maradnak. Ezen a héten tölts velük minél több időt! Ha volt is valamilyen űr az életedben, azt most éppen ők tudják betölteni. Pénzügyeid nem rózsásak, talán érdemes lenne mellékállás után nézni. Ebben az esetben alaposan ellenőrizd le a munkaadódat, mert könnyen lehet, hogy nyári főnököt játszik, azaz nem akarja majd kifizetni a járandóságodat. A hétvégén menj ki a szabadba és töltekezz! Az sem baj, ha azt házimunka keretében teszed, például összeszeded a falevelet. Segít ugyanis levezetni a benned tomboló feszültséget.

Mérleg

Az angyalok szerint ezen a héten minden szempár rád fog szegeződni. Jó oldala, hogy kacérkodhatsz bárkivel, akivel csak akarsz, a rossz pedig az, hogy a főnöködnek szemet szúr a flörtölésed. Ezt nem biztos, hogy díjazza. Elégedj meg azzal, hogy vicces ruhákat vagy kiegészítőket viselsz. A szóbeli megnyilvánulásaidat pedig inkább hagyd meg a hétvégi bulikba. Ismerkedésre sok lehetőség adódik, de ne kezdj el rögtön komoly kapcsolatban gondolkodni. Ne felejtsd el, hogy a nyomulást a másik is megérzi és fejvesztve menekülőre fogja.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten csak úgy sziporkázol. Rengeteg a mesélnivalód, keresed a társaságokat. A pasiddal pedig egészen fantasztikus szexuális élmények várnak. Te vagy az abszolút kezdeményező, képes vagy órákat fantáziálással tölteni, s várni, hogy megérkezzen. A pezsgő magánélet mellett minden percedet a karriered építésével töltöd. Rendkívül jó fogadtatásra találnak az újításaid. Most még a legegyszerűbb dolgot is képes vagy hatalmas reklámmal tálalni.

Nyilas

Az angyalok szerint a héten minden a párkapcsolatod körül forog számodra. Ha van állandó partnered, vele is keresed a változatosságot, ha pedig egyedül élsz, alig várod, hogy új pasival hozzon össze a sors. Közben azonban távolságot tartasz, és jól megdolgoztatod azt, aki a kegyeidért versenyez. Ki tudja, lehet, hogy megtalálod az igazit?  Sokféle hangulatot megélsz ezen a héten. Te lehetsz az istennő, de te lehetsz az a kis nyuszi is, aki a sarokban remeg.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten pénzügyeidbe nem engedsz beleszólást. Jól is teszed, hiszen a párod egyáltalán nem tudhatja, meddig nyújtózkodhatsz. Őrizd meg a büszkeséged! Ez persze nem is esik nehezedre, az ügyeidet többnyire magad irányítod, és pontosan tudod, hogy mit akarsz. A hét közepén felbukkanhatnak olyan ismerősök, segítők, akik valóban a javadat akarják. Velük szemben lehetnél nyíltabb. Hétvégén a barátnőid invitálnak a szabadba túrázni. Ne mondj nemet!

Vízöntő

Az angyalok szerint szenvedélyes hét áll előtted. Mindent bevetsz, és mindent bevetnek a te irányodba is. Egy titkos hódolód is akad, bár vigyázz, mert lehet, hogy csak a barátaid tréfálkoznak. Mindenesetre te kitűnően érzed magad. Az idődet azonban próbáld beosztani. Lehet, hogy ódivatúnak tartod az előjegyzési napló használatát, most mégis hasznodra lenne. A hét utolsó napján, ha a családoddal leszel, tökéletesen elkényeztetnek. Meghitten telik a vasárnapod.

Heti horoszkóp

Mindent megoldasz (Fotó: Pixabay)

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kitűnően megállod a helyed, ha kommunikálni, szervezni kell. Olyan fantasztikusan fogalmazol, és olyan kedvesen fordulsz az emberek felé, hogy senki nincs, aki versenyre kelhetne veled. Fontos a családod jólléte is. Sokat teszel értük. Szerelemben azonban a biztos pontot valahogy nem akarod, vagy éppen nem tudod megtalálni. Talán nem szabad olyan nagyon magas elvárásokat támasztani.
 

Ez is érdekelhet angyalszárnyas nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top