nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. november 23–29. – Minden helyzetben feltalálod magad

Nagyon sokat kell dolgoznod ebben az időszakban, de szorgalmas vagy, aki ráadásul nap mint nap megtapasztalhatja, hogy érdemes sokat vállalni. Kapcsolataidra, barátaidra számíthatsz az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint szexissé, vonzóvá válsz. Most a vad éjszakákhoz kellemes, élményekkel, szeretettel teli nappalok is csatlakoznak. Partnered felé megértéssel, szeretettel fordulsz. Most semmi okod nem lehet panaszra az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy van egy kedves barátnőd, akivel hosszú évekig bizalmas kapcsolatot ápoltál, akivel osztoztál minden titkodban, örömödben-bánatodban. Az utóbbi időben azonban az az érzésed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, folyamatosan az motoszkál a fejedben, hogy vajon te hibáztál-e, vagy esetleg ő küzd valamiféle problémával. Mivel a kapcsolatotok szinte testvéri, nyugodtan lehetsz őszinte vele, üljetek le és kérdezz rá, hogy veled van-e baja, segíthetsz-e bármiben neki, vagy egyáltalán mi az, ami zavarja. Lehet, hogy jól jönne neki egy kis baráti segítség, de lehet, hogy már annak is örülni fog, ha megoszthatja valakivel a gondjait. Igyekezz mellette állni, hisz ő is ott van neked minden körülmények között, bármiről legyen is szó! Ilyenek az igaz barátok!

Heti angyalhoroszkóp

Feltalálod magad (Fotó: Pixabay)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy annyi mindent vállaltál magadra a hétre, hogy azt sem tudod, hogyan állj neki a feladatoknak úgy, hogy a lehető legkevesebb hibával és határidőre teljesítsd a küldetést. A lehető leghatékonyabb munkavégzés érdekében érdemes végiggondolnod, miként fogsz neki a dolognak, utána milyen lépések kövessék egymást, hogy az út közben ne érhessen olyan váratlan meglepetés, amely felboríthat mindent, és akkor kezdheted elölről az egészet. Az akadály nem leküzdhetetlen, csupán egy kis elszántságra van szükséged hozzá! Higgy magadban és a tudásodban!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan dologgal kell a héten megbirkóznod, amely igencsak meghaladhatja a képességeid, emiatt kissé ijesztőnek találod a rád váró feladatot. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, van mögötted valaki, aki mindenben támogat, a legkomolyabb kihívásoktól kezdve a legőrültebb kalandokig. Így sokkal bátrabban futhatsz neki az akadálypályának. Ugyanakkor az is fontos, hogy higgy magadban, mert egy kis elszántsággal és önbizalommal a legmagasabb csúcsokat is meg tudod majd hódítani! Ne hagyd, hogy a kishitűség legyen úrrá rajtad, győzd le a félelmeidet, a kételyeidet, és bátran indulj neki annak, ami rád vár!

Rák

Az angyalok szerint mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetében, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, akivel mindig érdemes időt tölteni, s aki előtt bármit el- és ki lehet mondani, mert az egyenes beszédnek biztosan nem lesznek kellemetlen következményei. Neked szerencséd van, mert rendelkezel ilyen igaz baráttal, aki a legreménytelenebb helyzetekben is melletted állt és segített megtalálni a kiutat. Ha úgy érzed, hogy most is segítségre van szükséged, bátran fordulj hozzá, mert kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el a héten, emiatt rendkívül dühös leszel a környezetedre és önmagadra is. Ne ostorozd azonban magad, mert attól egyetlen lépéssel sem jutsz előbbre, igyekezz inkább kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak azon rágódsz, mit rontottál el, még jobban belekeveredsz az egészbe, és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldás centrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből.

Napi horoszkóp

Önmagaddal (Fotó: Pixabay)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy nagyobb társaságban valaki neked szegez egy rendkívül kényelmetlen kérdést, amelyre fogalmad sincs, hogyan válaszolj diplomatikusan. Nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni, s nem akarod, hogy lássák rajtad azt sem, hogy mennyire nehezedre esik valamilyen okos választ kiizzadni. Semmi baj, nem kell kétségbe esned a szituációtól, igyekezz megőrizni a hidegvéredet. Ne bonyolítsd azonban túl a helyzetet, nehogy belegabalyodj valamilyen zavaros okfejtésbe, mert a végén még rosszabbul jössz ki a dologból. Vállald bátran a véleményedet, nincs mitől félned!

Mérleg

Az angyalok szerint van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni neki, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, a héten szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésedet feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszú távon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a dolgot, különben csak magadat bosszantod.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú idő után olyan sikereket érhetsz el a héten, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy erőfeszítésre lesz szükség a hét második felében. Minden porcikáddal összpontosítva neki kell futnod az akadálynak, de közben ne taposs senkit laposra! Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célodat, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A pénteki nap lesz a legalkalmasabb arra, hogy a célegyenesbe érve végül büszkén szakíthasd át a célszalagot. A hétvége az ünneplésé lesz!

Nyilas

Az angyalok szerint igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem szereted a váratlan szituációkat, éppen ezért mindig rendelkezel egy B opcióval. Ez most nagyon jól fog jönni, hiszen rajtad kívülálló okokból olyan helyzet adódik a héten, amikor újra kell gondolni az egész folyamatot, s kénytelen vagy irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, légy határozott, ne hagyd, hogy visszarettentsen az ismeretlen. Higgy benne, hogy jól fog elsülni a dolog, s a megszokott elővigyázatosságod és alaposságod ezúttal kifejezetten az előnyödre válik majd!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a képességeiddel is. Ennek ellenére most olyasmibe vágsz bele, amivel egyelőre nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s a felsőbb osztályba léphetsz. A hétvégén már fellélegezve ünnepelhetsz a barátokkal, legyen az egy kártyaparti vagy túra a szabadban, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy elég magabiztosnak érzed magad a héten, s azt gondolod, könnyedén képes vagy elvégezni egy rád bízott feladatot. Ám ne vedd félvállról a dolgot, mert ha lankad a figyelmed, olyan hibát követhetsz el, ami eleve meghatározza az eredményt is. Ha melléfogtál, gyorsan igyekezz korrigálni, mielőtt felelősségre vonnának emiatt, s a baklövésed a többiekre is hatással lehetne. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is biztos vagy a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod, hiszen ha idő előtt engeded el a kormányt és hátradőlsz, abból sok jó nem jöhet ki!

Halak

Az angyalok szerint olyan szituáció adódik a héten, amely lehetőséget ad arra, hogy lenyűgözd a környezetedet, s kibontakoztathasd a tehetségedet, és így egészen elképesztő dolgot tudsz véghezvinni. A helyzet azonban, amelyben minden szempár rád szegeződik, csak úgy oldható meg, ha tényleg megmutatod, mennyi kreativitás rejlik benned, ha nehéz feladatok elé állít az élet. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz megérdemled az elismerést, mert sokat tettél azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepelj, de ne szállj el magadtól, különben nagyon nehéz lesz visszatalálni ismét a hétköznapokba, a halandó emberek közé!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top