nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. december 7–13. – Meglehetősen fárasztó lesz számodra ez a hét

A hivatás és a magánélet bizony nehezen egyeztethető össze az angyalhoroszkóp szerint. Különösen, ha egy kollégáddal készülsz kalandba bonyolódni.

Az angyalok szerint a kedveseddel nem érdemes összezördülni a pénz miatt. Hidd el, ő sem tud többet kihozni a meglévőből. Koncentrálj inkább arra, hogy a hét közepén rengeteg új, ráadásul vonzó feladat vár a munkádban. Amit most megtehetsz, ne halaszd holnapra, tartja a mondás. Dolgozz sokat és pontosan, meglátod, anyagiakban is meglesz az eredménye. A hétvége pedig csak a romantikáé az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy túl görcsösen szeretnél valakihez közelebb kerülni, de egyelőre inkább még távolabb sodródsz tőle a héten. Emiatt rendkívül el leszel keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, amivel lenyűgözheted az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrendedet és önbecsülésedet feladni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha a személyiségeddel meg tudod nyerni, ha önmagadért fogad a bizalmába, az jó, de ne akard az illetőt mindenáron megszerezni, mert nem biztos, hogy hosszú távon megéri.

Cica fekszik

Pihend ki magad! (Fotó: Pixabay)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy te olyan ember vagy, aki, ha valamilyen feladatra igent mond, azt szereti hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívja ki a környezete elismerését. Vigyázz azonban, hogy a héten kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent elviselhetetlen terheket, s a kompetencia-határaidon belül meg tudod oldani a helyzetet. Kizárólag azért, mert valaki ki szeretné erőszakolni a segítségedet, nem kell mindenképpen kötélnek állni. Hétvégén a párod kedveskedni fog, engedd, hogy kényeztessen.

Ikrek

Az angyalok szerint a héten olyan teher nyomja a válladat, amelytől egyelőre nem tudsz megszabadulni, de mindent megteszel annak érdekében, hogy mielőbb fellélegezhess. Ne kapkodj azonban, figyelj a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz el, s ha megbotlasz, az egész folyamat teljesen más irányt vehet. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert már rendkívül eleged van az egészből. Hétvégén lesz időd a pihenésre és a barátokra is.

Rák

Az angyalok szerint hosszú ideje morfondírozol már egy bizonyos dolgon, ám a benned lévő félelem és kishitűség miatt egészen eddig nem mertél belevágni. Túl sok benned a kérdőjel, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt. Amennyiben valóban fontos neked a kitűzött cél, és ennek érdekében bele akarsz vágni egy új kalandba, másként kell közelíteni a dologhoz. Leginkább hinned kell saját magadban, s persze szükséged van némi bátorságra is hozzá. Ha sikerült meggyőznöd magadat, ne késlekedj, mert amit ma megtehetsz, arra nem biztos, hogy holnap is lesz lehetőséged!

Oroszlán

Az angyalok szerint nagyon fontos ügyet bíznak rád a héten, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy súlyos presztízsveszteség nélkül nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből. Eléggé felkészült vagy hozzá, ezért gondolkodj a dolgon egy kicsit, hozz össze egy használható tervet és vágj bele. De ne húzd sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan produkálnod kell valamit. Hétvégén buliba hívnak, ne mondj nemet, hiszen rád fér a kikapcsolódás.

buli lányok

Buli (Fotó: Pixabay)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ha egyedül élsz, a héten most itt a nagy pillanat és itt a nagy Ő is. Végre megérezheted, hogy milyen, amikor teljesülnek a vágyaid. Munkahelyi környezeted valószínűleg nem az igazi. Sokat gondolkodsz, hogy bár a munkádat szereted, de a közeledben dolgozó kollégák unalmasak, némelyikük pedig kifejezetten bosszantó. Alig várod, hogy jöjjön a hétvége, ám legnagyobb meglepetésedre egy szórakozóhelyen belefuthatsz egyikükbe.  Egy kötetlen beszélgetés, tánc és ki tudja, még az is lehet, hogy kiderül, félreismerted eddig?!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a pénzzel most okosan és jól bánsz. Ritka alkalom, amikor ennyire bölcsen kalkulálsz. A hét közepe a szórakozásé. Még akkor is így van, ha a napok nagy részét munkával vagy tanulással töltöd. Egy-egy telefon vagy e-mail napközben már megelőlegezi az esti vidám együttlétet. Férfiügyben érdekes fejlemény várható. Olyan valaki jelentkezik, aki valójában csak ismerős vagy barát lehetne, mégis közelebb kerülhettek egymáshoz. Talán a karácsonyt is együtt fogjátok tölteni.

Skorpió

Az angyalok szerint a héten tele vagy energiával. Mindent egyedül akarsz intézni, szilárd meggyőződésed, hogy te tudod a legjobban. Ebben igazad is van, legfeljebb a főnöködnek vagy a párodnak ezeket ne hangoztasd túl gyakran. Nagyon sokat számítanak az emberi kapcsolataid. Általuk nem csak lehetőségekhez, hanem hosszú távon pénzhez is juthatsz. A hétvégén menj moziba a pároddal, vagy még jobb, ha otthon néztek meg egy romantikus filmet a kanapéra kucorodva. A vírushelyzet miatt talán jobb, ha kerülitek a tömeges rendezvényeket.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy most még akkor is kezdeményező lehetsz, ha amúgy inkább a kivárásra játszol. Nagyon jó a hangulatod, örömmel rohansz a munkahelyedre is. Lehet, hogy van valaki a vonaton, akivel szívesen találkozol reggelente? Mindenesetre ezen a héten, ha ismerkedsz, csak sikert könyvelhetsz el. Meglévő kapcsolatban te akarsz a vezér lenni, így néha még a sértődöttet is eljátszod, csak hogy célt érj. Ez nem éppen jó taktika, ideje lenne hát változtatni rajta.

Bak

Az angyalok szerint egy elég bonyolult ügyben a héten lehetőséged lesz arra, hogy kibogozd a történet egy igen szövevényes szálát. Nagy izgalommal tölt el, hogy végre hasznossá teheted magad az ügyben, merülj el a részletekben, járj alaposan utána mindennek. Ha kell, oszd meg másokkal is a tapasztalataidat, de csakis olyanokat avass be, akikben abszolút megbízol. Nagy büszkeséggel tölthet majd el, ha a közreműködéseddel valóban sikerül ennek a rejtélyes ügynek a végére járni. Ügyelj azonban arra, hogy bármilyen vonzó cél érdekében is csak tisztességes eszközökkel küzdj!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy teljesen másként tervezted a hetet, mint ahogyan az ténylegesen alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan feladatok hiúsíthatják meg ezt a programot. Egyelőre ne mondd le azonban, hanem igyekezz mihamarabb megoldani a dolgokat. Hidd el, ha nem pánikolsz, hanem összekapod magad, időre végezni tudsz mindennel és a hétvége már a tiétek lehet. Gondolj közben a számodra fontos randevúra, ami eléggé motivál, s menni fog minden, mint a karikacsapás.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon jól teszed, ha a héten számba veszed a barátaidat. Mindenki az, akinek mondja magát? Nagyon ragaszkodsz hozzájuk, így tehát eldöntöd, hogy megbocsátod, ha valamelyikük esetleg félrevezetett. A hét közepén előfordulhat, hogy  nem találod a helyed. Úgy véled, mások sokkal sikeresebbek, mint te, holott mindent megteszel az előmeneteled érdekében. Hidd el, ez csak múló rosszkedv. Péntektől hagyatkozz a megérzéseidre. A hétvégét pedig töltsd a barátaid körében. Túrázzatok egyet a szabadban, vagy csak üljetek le egy jó társasjáték mellé kikapcsolódni!

Ez is érdekelhet Szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top