nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. január 18–24. – Az egyhangúság a melóban rányomja bélyegét a kedvedre

Ha úgy érzed, a te nyakadba szakadt minden teendő, kérj segítséget, mert ha nem így teszel, elég frusztrálttá válsz az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalhoroszkóp szerint a következőkre kell figyelned a héten:

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy számodra igen jelentős tendenciák, lehetőségek érkeznek a héten. Fontos, hogy bármilyen helyzet áll elő, őrizd meg a higgadtságod. A türelem most valóban rózsát terem. Az égitestek határozottságot és vállalkozó kedvet is adnak. A héten rád bízhatnak egy olyan feladatot, hogy taníts be egy új kollégát vagy adj át egy feladatot valakinek. Ez rengeteg plusz időt és energiát vesz el tőled, főleg, hogy az illető nem túl fogékony a dologra, de próbálj meg kedves és türelmes lenni, mert ha végre megtanulja, könnyebb lesz neked.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy nem férsz a bőrödbe. A hét első napsugarai tetterővel ruháznak fel. Most nem állsz meg, nem gondolkodsz: a cselekvést részesíted előnyben. A környezeted meglepve tapasztalja ezt a soha nem látott gyorsaságot. Pénzügyekben a hét első felében leszel nagyon hatékony. Amennyiben külföldi ajánlatot vagy hírt kapsz, ott is elsősorban a pénz játszik szerepet. Talán egy nagyobb összeget kell kiadnod, de van miből. Kissé stresszes heted lesz, valahogy minden összejön, a tetejébe pedig még a munkatársaid is nyűgösek. Türelemre és önfegyelemre lesz szükséged, ha nem akarsz konfliktust!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy kisebb-nagyobb magánéleti csalódások nehezíthetik a heted. Túlságosan megbíztál valakiben, aki ezt nem érdemelte meg. Most nincs más hátra, mint begyógyítani a sebeket, és kialakítani egy új elfoglaltságot. Lehet ez egy hobbi, vagy még jobb lenne valamilyen sport. Szükséged van arra, hogy csak önmagaddal foglalkozz. Általában nem agyalsz sokat, bármilyen húzós döntési szituban is vagy, merészen belevágsz. A héten viszont egyáltalán nem megy ilyen egyszerűen a dolog, még a legapróbb dilemmákat is ötször átrágod. Nem biztos, hogy ez baj és hidd el, mindenki megérti.

Lány ül asztalnál

Gond gyötörhet… (Fotó: Pixabay)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy rendkívül pezsgő, lehetőségekkel teli időszak előtt állsz. Szinte napról napra újabb kihívások várnak. Válogatás nélkül elfogadhatod a felkéréseket. Lehet, hogy eleinte megterhelő lesz, de hamar megtapasztalod ennek a felfokozott tempónak az előnyeit. Lehetőséged lesz önállóan is megmutatni a tehetséged. Ez a hét teljes megújulást hoz az életedbe. Rengeteg a határidős melód is, amivel muszáj végezned, ezt a feszített tempót pedig csak akkor tudod tartani, ha nem pazarolod az idődet és az energiádat.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kapkodásra semmi okod. Játszd el a lusta, nyújtózkodó oroszlánt. Hidd el, ha megfigyelő pozícióba helyezkedsz, az információk akkor is megtalálnak. Amibe belekezdesz, azt mindig szenvedéllyel töltöd meg, mindemellett óriási a kitartásod is. A magánélet most háttérbe szorul. Elsősorban a hitelességed, hűséged és kreativitásod megalapozásán dolgozol. Nem biztos, hogy minden új munkatársad azért közeledik feléd, mert szimpatikus vagy neki. Akadhat olyan, akinek hátsó szándékai vannak, szóval legyél nagyon óvatos és ne add ki magad senkinek elsőre!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a pénz megszerzése és elköltése a héten helyet cserél egymással. Előbb költesz, és csak utána gondolod át az anyagi lehetőségeidet. Ez a kissé kényelmetlen helyzet azonban már a hét első harmadában megoldódik. Jó a kommunikációd, így hamar megtalálod azt az embert, aki tanáccsal szolgál, vagy éppen felvillant előtted egy új lehetőséget. Itt pedig már csak okosan kell döntened. Egy apró nehézség vagy kritika miatt megfordul a fejedben, hogy feladod a projektet, amivel már hetek-hónapok óta foglalkozol. Mindegy, hogy melóról, sportról, hobbiról van szó, ne hátrálj meg!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kifejezetten különc leszel. Elsősorban a megjelenéseddel hívod fel magadra a figyelmet, de néhány rendhagyó ötlettel is előrukkolsz. Társadat, párodat rendkívül szórakoztatja az új személyiséged. Néha azonban meginogsz. Elvész az önbizalmad, és olyankor legszívesebben csak a háttérből figyelnéd az eseményeket. Ez a lehetőség most nem adott. Mindig a porondon kell lenned. Konfliktuskerülésben általában brillírozol, de a hét második felében valahogy nincs energiád jópofizni vagy visszafogni magadat. Szerencsére ezt a legtöbben észreveszik a környezetedben és békén hagynak.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét elején jobbnak látod, ha csendes magányodba vonulsz, és felméred a helyzetet. A párkapcsolatodat hétvégén átszövi a szenvedély, de némi gyanakvás is. Bármit észlelsz, nem biztos, hogy az a valóság. Egy érzéki csalódás miatt pedig kár lenne dühöngeni. Szellemileg abszolút a topon leszel. Az újdonságokat ilyen területeken kell megkeresned és hasznosítanod. Rengeteg kisebb-nagyobb változás van most az életedben, de te mindegyiket szuperül kezeled. Sőt, élvezed is kicsit a sok rohangálást, szervezést, átalakulást. Az biztos, hogy ma sem fogsz unatkozni!

Napi horoszkóp

Kihívás vár rád (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ahol bátor, kreatív személyiségre van szükség, ott lesz a helyed a héten. Lehet ez egy új poszt a meglévő munkahelyeden, de egy vadonatúj lehetőség is. Kihívásokban, érdekes feladatokban nem lesz hiány. Mivel kiegyensúlyozottnak érzed magad, ezért a melóban is jobban tudsz teljesíteni. Ez a magabiztos hozzáállás a főnöködnek is feltűnik, és olyan projektben kéri a segítségedet, ami végre tényleg közel áll hozzád. Ez a hét az önállóvá válás útján egy újabb lehetőséget tartogat számodra. Minden vonzó tulajdonságodat latba veted, így szép számú csodálód, követőd lesz a hétvégére.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét első napjaiban több fizikai és kreatív energiával rendelkezel, mint máskor. Ez jó érzéssel tölt el, és tettekre sarkall. Őrizd is meg ezt a felfűtött állapotot a hét végéig. Érdekes kapcsolatok kialakítására, izgalmas feladatok elvégzésére kapsz lehetőséget. A máskor hűvös, inkább szemlélődő, megfontolt Bak éned szívesen megmutatja egy egészen más oldalát is. A barátnőd szívességet kér, de nem szívesen bólintasz rá a dologra, mert ez részedről is áldozatokkal járna. Nyugodtan mondj neki nemet, mert a végén te kerülhetsz olyan helyzetbe, ami miatt mástól kell szívességet kérni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy szükséged lesz arra, hogy ápold a kapcsolataidat. Sokkal sarkosabb jellem vagy, mintsem ok nélkül dicsérj valakit. Erre továbbra sem lesz szükség, arra azonban igen, hogy a korrekt véleményedet selyempapírba csomagold. A diplomácia fél siker, ezt tartsd szem előtt. Lehet, hogy javítási kéréssel visszadobják a projektedet. Ahelyett, hogy megsértődnél, gyorsan ess túl a dolgon, mert így a nap hátralévő részét szabadon élvezheted. Még az is lehet, hogy egy kis shoppingra is jut időd.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a barátságokat illik ápolni. Ne csak akkor legyetek kedvesek egymás számára, ha az érdekeitek úgy kívánják. Ezen a héten a barátságokat inkább a pénz oldaláról szemléled. Ne érezd kihasználásnak, ha adnod kell, de ne is ess túlzásokba. Alaposan rád férne egy hosszabb szünet, de legalábbis egy jó stresszűző technika, mert ha ez így folytatódik tovább, belebetegszel a feszültségbe. Hidd el, semmi nem ér annyit, hogy miatta egészségügyi problémáid legyenek.

Ez is érdekelhet gyertyagyújtás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top