nlc.hu
Horoszkóp

3 hiba, amit az Oroszlánok elkövetnek egy kapcsolatban

3 hiba, amit az Oroszlánok elkövetnek egy kapcsolatban

Bár az Oroszlánok erősek és merészek, számos olyan tulajdonságot birtokolnak, amelyek problémát jelenthetnek szerelmi életükben.

Bár az Oroszlánok hajlamosak magukat tökéletesnek gondolni, de van, amiben ők is hibáznak. Párkapcsolatban például ezeket követik el leggyakrabban:

Szeretné, ha szerelmi élete olyan lenne, mint a filmekben

Mivel az Oroszlánok szerelmi életüket a varázslatos filmes eseményekkel hasonlítják össze, amelyek még jobban felpörgetik a szerelemmel kapcsolatos elvárásaikat. Az Oroszlánok éppen ezért kissé idegesítővé válnak, amikor felszáll a lila köd. Úgy lehet leginkább kivédeni, hogy ne váljon megterhelővé és idegesítővé Oroszlán párunk, hogy újabb és újabb újdonságokat viszel bele a kapcsolatba. 

Oroszlánok egy kapcsolatban

Fotó: Getty Images

Túlzott figyelmet követelnek

A legtöbb Oroszlánnak állandó figyelemre van szüksége partnere részéről. Az Oroszlánok szeretnek beszélni a saját dolgaikról és érzéseikről, de amint párjuk elkezd megosztani valamit, kissé türelmetlenné válnak, ami rosszul eshet a másik félnek. Nemcsak önjelölt sztárok, de mindig elvárják partnerük elismerését.

Túlbirtokló, féltékeny

Az Oroszlánok született szerelmesek, de a szerelem iránti mélységes szenvedélynek köszönhetően kissé túlzásba is tudnak esni. A megcsalástól való szűnni nem akaró félelmük miatt az Oroszlánok érzelmileg bizonytalanok maradnak kapcsolataikban, és emiatt túlságosan birtoklóvá és féltékennyé válnak.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/LightFieldStudios)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top