nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. május 2–8. – Lehetőségek nyílnak előtted

Május első hete a lehetőségek megszámlálhatatlan esélyét hozza tálcán neked (is). Azonban lesznek számok: 7 nap alatt mind a 4 elem képviselteti magát, 2 napon keresztül 5 domicil bolygó a saját jegyében jár, 1 bolygó (Vénusz) jegyet vált, lesz még 4 szextil nagy bolygók között és 1 együttállás is.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Azzal indul a hét, hogy hétfőn Vénusz, a szépség, a szeretet és kis szerencse bolygója belép a Kosba. Ettől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek érzed magad. Ez egy nagyszerű kezdet. A hét közepén nyitott szemmel és füllel közlekedj, mert több olyan információ érkezik, amely fontos lesz. Mindezt átszínezi és eltéríti az érzelem. Jobb lenne, ha nem engednéd. Hétvégén a víz és a tűz ellentéte frusztrálhat. Víz az érzelmek, tűz az ambíció szimbóluma. Hozd közös nevezőre a kettőt!

BIKA – heti horoszkóp

A heted csúcspontja asztrológiailag a csütörtök lesz, amikor a Bikában együttáll a Nap és az Uránusz. Ennek megvilágosító ereje lehet a számodra. Váratlanul (Uránusz) megláthatod (Nap), hogy merre kell menned. A bolygók nem áltatnak: ez lehet sokkoló. Rádöbbenhetsz, hogy eddig nem jól ítélted meg a helyzetedet. De most kinyílik a szemed, és esélyt kapsz arra, hogy a kezedbe vedd életed irányítását. Mindez nemcsak csütörtökön érzékelhető, hanem az egész heted ennek jegyében telik. Örülj neki!

IKREK – heti horoszkóp

Te nem szoktál megúszásra törekedni. Ha ezen a héten véletlenül megfordulna a fejedben ilyesmi, azonnal szólj magadra! Számtalan izgalmas konstelláció lesz az égen, de téged egyik sem érint közvetlenül. Ettől érezheted úgy, hogy neked most „nem osztottak lapot” a bolygók. Láthatatlanná kéne válnod, és eltűnnöd, megúsznod a próbatételeket. Megteheted, de utólag sajnálni fogod. Már csak azért is, mert benned a kalandvágy és megismerésvágy mindig topon van. Ha így teszel, lesz mit kipihenni hétvégén…

RÁK – heti horoszkóp

Pénteken és szombaton szuper fényszögek lesznek az égen. Ezektől kisimulnak az idegeid, és elégedettség jár át. Ez előtt sem lesz okod panaszra. Főleg akkor, ha nem bosszankodsz pl. azon, hogy az egyik feladatot még be sem fejezted, már jön a következő. Ilyen volt már. Sőt lesz még. Ha rád zuhan egyszerre több dolog, állj fel, csinálj egy finom kávét vagy egy illatos teát! Idd meg lassan! És mire a végére érsz, tudni fogod, hogy mivel kezdd. A hétvégéd mozgalmas lesz, ha nem maradsz otthon…

csésze kávé szív csokival

Egy frissítő kávé (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem újdonság, hogy munkahelyváltáson gondolkodsz. Jogos, de semmiképp se engedd, hogy az elégedetlenség „elöntse” a józan mérlegelést! Az égi folyamatok szerint hajlamos vagy most veszteségnek, sőt becsapásnak megélni mindazt, ami a munkahelyeden folyik. Ez nem kedvező motiváció a számodra. Csütörtökön tuti, hogy meglepő fordulat lesz ebben a témában. De ráérsz reagálni. Várd meg a hétvégét! Ekkor letisztul a kép, és az Oroszlán Hold segít, hogy felemelkedve nézz rá az aktuális szituációra…

SZŰZ – heti horoszkóp

Kapkodod a fejed: annyi emberhez kéne alkalmazkodnod, ami képtelenségnek tűnik. Holott egyszerű a dolgod, ha őket partnereknek, és nem ellenfélnek fogod fel. Próbáltad már? A te fejedben és/vagy hozzáállásodban van a siker kulcsa. Ez már számtalanszor beigazolódott. Meríts erőt a régi sikerekből! A hét közepén az információknak nagy jelentősége lesz. Gyűjtsd be mindet! Hétvégén válassz aktív kikapcsolódást! Ez lehet sport, kirándulás, vagy az év első grillpartijával megnyithatod a szezont…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Hétfőn bolygód, a Vénusz belép a Kosba. Ez neked duplán fontos: egyrészt a szerelmi életed átalakulhat, másrészt önmagadat kevésbé fogod vonzónak érezni. Ez az ellentmondás csak akkor fog feloldódni, ha nem süllyedsz bele az önsajnálatba. Semmiképp se tedd! Szerdán beszélhetnél valakivel erről. Persze csak akkor, ha alkalmasnak tartod a helyet és az időt. Hétvégén a bolygók szerint visszatér az optimizmusod és a hited. Szerencsés vagy, mert csupa jó ember vesz körül. Köszönd meg nekik, hogy vannak!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Nem szoktál az árnyékodtól megijedni. Igaz? Ám ezen a héten lesz pár döbbenetes szituáció, amikor a másik fél leleplezi önmagát. Valójában csütörtökön lesz az a Nap-Uránusz együttállás, ami ezt jelzi. De a hét során bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor lefagysz a meglepődéstől. Sokatmondó lesz az első reakciód. Figyelj magadra! Ne legyints! A hétvégéd csak akkor lesz pihentető, ha nem agyalsz. Muszáj elterelned a gondolataidat. Pontosan tudod, hogy nem betegedhetsz bele ebbe. És másba sem.

NYILAS – heti horoszkóp

A családod (különösen a szüleid és a gyerekeid) gondoskodnak arról, hogy velük kelljen foglalkoznod. Emiatt nem kéne felhúznod magad. Mindig a legrosszabbkor akarnak tőled valamit. Nem tehetnek róla: nem látnak oda. Inkább örülj neki, hogy számítanak rád, és téged látnak az egyetlen megoldásnak! A hét közepén valaki nagy hatással lesz rád. Vigyázz, hogy a párodnak ne legyen oka féltékenykedni! Ha nincs párod, akkor bármi megtörténhet. A hétvégéd cseppet sem látszik eseménytelennek. Nem fogod bánni…

BAK – heti horoszkóp

Egy új hónap indul új kihívásokkal. Szeretnél kicsit megállni, és végiggondolni, tervezni, prioritást állítani, de az égi folyamatok szerint erre nem sok időd lesz. Olyan érzésed lesz, mint a coffee-to-go-val: menet közben kell megoldanod a szükségleteidet. Ezen bosszankodhatnál, de minek? A hét második felében valaki tesz valamit, ami elgondolkoztat. Lehet, hogy átértékeled azt, amit róla és/vagy önmagadról gondoltál. A hétvége szóljon a vidámságról és a kikapcsolódásról! Ne takaríts, ne dolgozz!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Pattanásig feszültek az idegeid. Lehet, hogy most kéne szabadságot kivenned. Ha nem teheted, akkor tudj róla, hogy egy csütörtöki Nap-Uránusz együttállás „teszteli” a tűrőképességedet! Ez nem azt jelenti, hogy direkt bosszantanak az emberek, helyzetek, hanem azt, hogy türelmet kell gyakorolnod. Közben nem érdemes felhúznod magad. Az együttállást nem csak csütörtökön fogod érezni, hanem egész héten. Mindezt hétvégén ki kell heverned. De ne lustálkodj! Inkább menj ki a szabadba, és ott töltődj fel!

Kapu a természetre

Távlatok (Fotó: Unsplash)

HALAK – heti horoszkóp

Amennyire neked dolgoztak az égi folyamatok, annyira érezheted magad árván ezen a héten. Pedig nincs baj. Csak az a fajta pörgés hiányzik, amit korábban megéltél. Két területre kell fókuszálnod most: a pénz és a tanulás. Mindkettő tartogat kihívást és sikereket is. A bolygók segítenek, ha nem megúszásra játszol. Ha odateszed magad, akkor a legjobb eredményekre számíthatsz. Pénteken és szombaton 2 nap alatt 3 szuper fényszög már „csak” ráadás. Szóval a happy end garantáltnak látszik. Ezt megünnepelheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top