nlc.hu
Horoszkóp

Vízöntő párkapcsolati hibái

3 hiba, amit a Vízöntő elkövet egy párkapcsolatban

Nem könnyű veletek, Vízöntők!

A Vízöntők szeretik kinyilvánítani a véleményüket, és intellektuális felsőbbrendűségüket is fitogtatják egy kapcsolatban. Nézzük, milyen hibákat követnek még el.

Vízöntők hibái egy kapcsolatban

(Fotó: Getty Images)

Érzelmileg elszigetelődnek

A Vízöntők szeretnek egyedül lenni, bekuckózni és álmodozni. Mivel az elméjük folyamatosan máshol jár, jelentős kihívást jelent számukra, hogy megtanuljanak egy helyben maradni. E tulajdonság miatt partnerük érzelemmentesnek és zárkózottnak tarthatja őket.

A barátságot a szerelem fölé helyezik

Nem túl szép tulajdonság, de a barátság a legtöbb Vízöntő számára fontosabb, mint a szerelem és a szenvedély. Így megértő párra van szükségük, aki elfogadja őket olyannak, amilyenek. Néha azonban nem sikerül egyensúlyt teremteniük társasági és szerelmi életük között. 

Logika keresése a szerelemben

Nem meglepő, ha valaki egy Vízöntővel randizik, és úgy érzi, mintha egy érzelemmentes sziklával randevúzna. Egyszerűen nagyon reálisan látják a világot, és az érzelmekről való beszélgetéstől kényelmetlenül érzik magukat. Minden problémára igyekeznek logikus megoldást keresni. Kicsit szokatlan, de vagy megszokod őket, vagy megszöksz.

 

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Westend61)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top