nlc.hu
Horoszkóp

Vonzó csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy a legvonzóbb a férfiak szerint

A férfiak azokat a nőket találják a legvonzóbbnak, akik ebben a három csillagjegyben születtek.

Mitől annyira vonzóak és igézőek, és mivel csavarják az ujjuk köré a férfiakat? A horoszkópokból erre is fény derül.

Ezek a legvonzóbb nők a horoszkóp szerint

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek jegyben született nő leginkább az angyalokhoz hasonlítható. Amellett, hogy a szépsége lenyűgöző, bájos, kedves, könnyed, csilingelő és nagyon vidám típus. Nem véletlen, hogy a legtöbb férfit könnyedén leveszi a lábáról. Fiatalos külsejét, bőre szépségét hosszú ideig megőrzi. Ő az, aki mintha sosem öregedne, jó néhány évet letagadhat a korából. Okos, intelligens, remek beszélgetőpartner, szereti a kihívásokat, a kalandot, bátor és merész. Szívesen flörtöl, nagyon szívesen cseveg szinte bármiről, amit a férfiak kifejezetten értékelnek benne. Könnyedsége ellenére nem olyan egyszerű őt meghódítani. Az Ikrek szellemi típus, így a belső tulajdonságok számára talán fontosabbak a külsőségeknél. A vonzerő, a belső kisugárzás, az intelligencia alapvető elvárás nála.

Bika

A Bika nő szépsége az istennőkéhez hasonlítható, amivel könnyen elkápráztatja a férfiakat. Pontosan tudja, mit vár el, mit akar attól a férfitól, aki meg szeretné őt hódítani. Imádja a luxust, a szép és értékes dolgokat. Szereti a pénzt, és igen, ez a nő anyagias. Az anyagi biztonság, a megbízhatóság nála létfontosságú. Mégsem csak a pénzhez vonzódik. Nála önmagában az még kevés, hogy valakinek sok pénze van. A pénzen, a biztonságon túl a férfi hűségére, szeretetére is vágyik. Sokat kér, de sokat is ad cserébe. Gondoskodást, figyelmet, szépséget, kényelmet, harmóniát. A szerelemben kitartó és nagyon hűséges, aki a hálószobában is elkápráztatja párját. Nem véletlen, hogy a férfiak rajonganak érte, és a legvonzóbb, a legnőiesebb nőnek tartják.

Skorpió

Az asztrológiában a Skorpiót a vámpírokhoz hasonlítják. Misztikus, titokzatos, megfoghatatlan, ráadásul ellenállhatatlanul szexi csillagjegy. Szinte boszorkányos a kisugárzása, aki egyetlen pillantásával rabul ejti a férfiak szívét. Pontosan tudja, hogy vonzó, és pontosan tudja, hogy amit el akar érni, amit meg akar kapni, azt eléri és megkapja. Elképesztően nőies, érzéki és gyönyörű. Nem lehet őt nem észrevenni. A szívéhez mégsem vezet könnyen az út, a Skorpió nőt nem könnyű meghódítani. Nagyon válogatós és finnyás, nem felel meg neki akárki. Az erős, férfias és határozott típust kedveli, akit ugyanakkor könnyedén legyőzhet. Ellentmondónak tűnik, mégis párjára talál. A férfi, legyen bármilyen határozott és céltudatos, megadja magát neki. A Skorpió szenvedélye, elképesztő kisugárzása, hűsége magával ragadja.

via

 
(Fotó: Getty Images/Westend61)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top