nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik életük legjobb nyara előtt állnak

Csillagjegyek, akik életük legjobb nyara előtt állnak

Valójában életük legjobb periódusa vár rájuk. Vajon te is köztük vagy?

Bika

Bika jegyűként nemcsak kívülről érkezik rengeteg pozitív energia a közeledbe, június 15-étől kezdve te is csupa örömöt, boldogságot és szépséget sugárzol, ezért mindenki a társaságodat keresi majd. Meghatározó változásokra is számíthatsz ezen a nyáron, de nincs okod rá, hogy ne élvezd ezeket.

Rák

Rák jegyűként egész nyáron teli leszel energiával, ezért bátran szervezz sok és izgalmas programot. Új embereket ismerhetsz meg, de a nyár a meglévő kapcsolataidra és a saját magaddal való viszonyodra is nagyon jó hatással lesz. Kapcsolódj ki minél többet, és élvezd a napsütést, a meleget. 

Csillagjegyek és a nyár

Fotó: Getty Images/Jordan Siemens

Oroszlán

Oroszlán jegyűként június 13-tól kezdve a barátságaid és a szerelmi életed virágzásnak indulnak. Amikor július 22-én a Nap a csillagjegyedbe lép, eljön a te időd. Királynőnek érzed majd magad, aminél valójában semmire sem vágysz jobban. Olyan erőt tapasztalhatsz testileg és lelkileg egyaránt, mint eddig még soha.

Mérleg

Mérleg jegyűként július 22-től indulóan felpezseg a társasági életed. Rengetegen lesznek a közeledben, sok új embert ismerhetsz meg. Élvezd ezeket a pillanatokat, és ne görcsölj azon, mi lesz holnap. Élvezd most felhőtlenül a nyár adta örömöket, bulizz minél többet, kapcsolj ki. Ez a nyár pontosan erről szól.

Halak

Halak jegyűként önmagadhoz képest rengeteg bulira számíthatsz a következő hetekben. Teli leszel életörömmel, és ezt sugárzod is magadból. Az egészségedre figyelj oda mindenképpen, és akkor egész nyáron nem lesz vele gondod.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Jordan Siemens)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top