nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. augusztus 2-8. – A kisugárzásoddal bármit elérhetsz!

Olyan pozitív vagy a héten, hogy mindenki a társaságodban szeretne lenni. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott lesz. Szingliként a hétvége tartogat meglepetést.

Az angyalok szerint egy kisebb akadállyal találhatod szemben magad a munkahelyen a hét első napjaiban, de szerencsére a kreativitásod, problémamegoldó képességed nem hagy cserben. Az angyalhoroszkóp szerint pároddal felerősödhetnek a szexuális energiák, szinte habzsoljátok az együtt töltött édes pillanatokat.

Lány nyáriruhában a vízben

Sugárzol (fotó: Unsplash)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ha van párod, a héten egy olyan tulajdonságát ismerheted meg, ami eddig rejtve volt számodra. Ez új fényben tüntetheti őt fel előtted, és érzelmeidet egy új síkra terelheti. Alapvetően jól sikerülhet a hét, és ez a kis változás is pozitív kimenetet hozhat. Noha körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, mert nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél – és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Senki nem fogja a kezedet, ezért ha elakadsz, nem is lesz, aki segítsen!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bár a környezeted régóta ösztönöz arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozz már meg végre egy nehéz döntést, te egyelőre hezitálsz. Nem érzed késznek magad arra, hogy fejest ugorj a kútba, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már pórul jártál. Ezért most se hagyd sürgetni magad, ne cselekedj meggondolatlanul, hanem várd ki nyugodtan a leginkább megfelelő pillanatot. Egyedülálló Bika jegyűként nagy fordulatra számíthatsz a szerelem terén. Valaki olyat sodorhat utadba a nyári szellő – valószínű, a munkád kapcsán, – aki elsőre szimpatikus lesz. Nem telik bele sok idő, hogy fülig bele is szeress. Vonzalmad szerencsére nem is lesz egyoldalú, így eljöhet a rég várt változás életedbe.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy egyik barátnőd nagyon el van keseredve, mert valaki nagy csalódást okozott neki. Te viszont biztosítod arról, hogy minden körülmények között támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz. Jó barát vagy, akit mindenki szeret is, mert áldozatkészen ott vagy, amikor valaki segítségre szorul. Ha van párkapcsolatod, egy régen görgetett probléma lelhet megoldásra a hét során. Ez nagy megkönnyebbülést jelenthet számotokra, és egy új kezdet reményét, illetve egy harmonikusabb folytatásét. A hét emiatt pozitívan zárul, bár követel kettőtökért folytatott munkát a részetekről.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy elég nagy csatákat kell megvívnod, s nem biztos, hogy egyedül sikerre viheted az ügyedet. Amíg nem rendelkezel hatékony harci taktikával, jobban jársz, ha nem utasítod vissza mások segítségét. Magadban bizonyosan kevés vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnnyel. Ha nincs még párod, akkor már a hét elején képbe jöhet két pasi. Mindketten másért tetszhetnek, és amivel megfogtak, talán legszívesebben egybegyúrnád. Sajnos erre nincs mód, így a döntés a kezedben van: melyikük lesz a szerencsés?

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nálad a szerelem kerülhet fókuszba a napokban. Párban egy érzelmi szempontból fontos beszélgetés indulhat el a héten. Zavartalan harmónia lehet köztetek, amiért a világ legszerencsésebb párjának érezhetitek magatokat. A hét alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat leküzdd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, mert most hosszú távra szóló döntéseket kell meghoznod.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy végre megtalálod azt a személyt, akivel közös az érdeklődési körötök, együtt tudtok olyan programot csinálni, amit mindketten élveztek. Érdemes hosszútávon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat lesztek. Együtt sikerre vihettek valamit, ami neked eddig senki mással nem sikerült! Nincs az az akadály, nincs az a probléma, ami a kedved szeghetné a héten ebben a nagyszerű, nyárias hangulatban. Szingliként véletlenül többször összefuthatsz jelölteddel, vagy ha még nem ismered, most megpillanthatod.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bár alapvetően nyitott embernek tartott magad, s a véleményedet minden körülmények között nyíltan vállalod, de most egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Energikus és pozitív lehetsz, tele tervekkel a közeli és távolabbi jövőre nézve. Adj is bele mindent, hiszen úgy érheted csak el valóban az álmaid. Pároddal felizzik a levegő köztetek, ha pedig nincs párod, egy ígéretes randi kerülhet kilátásba, egy online társkereső oldalról.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy az a fajta ember vagy, aki szeret előre tervezni, mindent kiszámítani. Aki még a nyaralást is percre pontosan eltervezi, s meghatározza, mikor és melyik múzeumot látogatja meg, ahelyett, hogy a napon feküdne a tengerparton. Nem biztos azonban, hogy jó az, ha ilyen görcsösséggel ragaszkodsz a programhoz, sokkal hasznosabb, ha időnként elengeded magad és sodródsz az árral. Ha tudsz úszni, nyugodt szívvel ugorj fejest a vízbe, nem fogsz megfulladni. Valakinek meglepetést készülhetsz szerezni, és ez nagy örömmel tölthet el. Sorra jöhetnek a jobbnál jobb ötleteid, csak győzd megvalósítani vagy kiválasztani a legjobbat.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy itt az idő, hogy felvedd a kesztyűt és ringbe szállj azok ellen, akik rosszféléket beszélnek a hátad mögött! Légy őszinte, mondd el nekik szemtől-szembe a véleményedet, ha már nekik nem sikerült! Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha mindenkivel sikerül tiszta vizet önteni a pohárba! Ha nincs párod, egy régi plátói szerelem bukkanhat fel ismét az életedben. Most a férfi közeledhet feléd. Ha van párod, egyikőtök exe miatt lehet kis féltékenység, de ez is csak a ragaszkodása ékes bizonyítéka.

Szívet formázó kéz

Szeretet (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten leszáll a rózsaszín köd, napokon át nem tudsz kiverni valakit a fejedből, akihez gyengéd szálak fűznek. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, de fontos, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket nem szabad elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tud párhuzamosan működtetni a szíved és az eszed! A munkahelyeden kaphatsz egy olyan feladatot, ami elsőre bonyolultnak, nehézkesnek tűnhet. Ha azonban higgadtan végiggondolod a dolgot, megleled a módját, hogyan boldogulj vele.

Vízöntő

Az angyalok szerint sietteted a folyamatban lévő ügyeidet, mert a türelmed eléggé fogytán van ahhoz, hogy higgadtan járj a dolgok végére. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futni. Okosan és logikusan gondold végig, melyik lábad tedd előre, mert könnyen hasra eshetsz a nagy sietségben! Pároddal egy kis összezördülés esélyes lehet a munkahelyi stressz miatt, de ha kellő empátiát gyakoroltok, hamar lecsenghet. Szingliként egy titkos hódolóra tehetsz szert a napokban. Vajon mikor mer színt vallani érzelmeiről?

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már-már a föld felett jársz. Ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még nem állt össze. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. A napokban összefuthatsz egy rég nem látott ismerősöddel, ami örömmel tölthet el. Nemcsak, mert sok mesélnivalótok lehet, hanem azért is, mert ez alkalmat adhat felújítani viszonyotokat.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top