nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenért pánikol

Ez a 4 csillagjegy mindenért pánikol

Egyszerűen nem bírnak hátradőlni, és lazítani!

Oroszlán

Az Oroszlánoknak nagyon magas elvárásaik vannak saját magukkal szemben. Tudják, hogy a közösség értékes tagjai, és az emberek felnéznek rájuk. De, amikor valami veszélyezteti az Oroszlánok pozícióját, általában pánikba esnek. Mit kellene tenniük, hogy elkerüljék a teljes összeomlást? Mit fognak róluk gondolni, ha kiderül, hogy nem tökéletesek?

Az Oroszlán nemcsak a saját hibáiért vállalja a felelősséget, hanem azokért is, melyekhez semmi köze. Ezért akkora nyomást helyeznek önmagukra, hogy nem meglepő, ha pánikba esnek egy apró hiba miatt is.

Ikrek

Az Ikrek általában elég idegesek és gyakran a káosz határán egyensúlyoznak. De az igazi probléma nem az, hogy egy Iker jegyű készen áll-e a pánikra, hanem az, hogy olyan dolgok miatt is képesek aggódni, amelyek még meg sem történtek. Néha annyira koncentrálnak arra, hogy mi következik, hogy a jelen krízisét észre sem veszik.

Csillagjegyek, akik mindenen pánikolnak

Fotó: Getty Images/Westend61

E csillagjegy szülötteinek el kell terelniük a figyelmüket a közelgő katasztrófákról, érdemesebb a jelen pozitív dolgaira koncentrálniuk. Fel kell hagyniuk azzal, hogy mindent egy lehetséges pánik potenciális okának tartsanak, ehelyett inkább a belső nyugalmukra kell koncentrálni.

Kos

A Kosok az alacsony pánikfaktort is remekül meg tudják sokszorozni. Ha megcsípi őket egy bogár, rögtön a barna remetepókra gyanakszanak, és indulnak is a kórházba. Bár egy sokemeletes házban élnek, így nem túl magas az esélye a barna remetepók előfordulásának, és nincs bőrpír, sem fájdalom, attól még félnek. Az orvosi váróban pedig már biztosak a dolgukban, és elkezdik szervezni a temetésüket.

A legjobb, amit egy Kos tehet, hogy kiszellőzteti a fejét, és nekilát valamilyen fizikai tevékenységnek.

Halak

A Halak hajlamosak pánikba esni a saját cselekedeteik miatt. Túl erősen lángol fel a szerelmük vagy olyan kínosak társaságban, hogy még nézni is fáj? A Halak kétségeit mások okozzák, de vajon miért gondolják, hogy mások nem adnak nekik még egy esélyt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top