nlc.hu
Horoszkóp

Szeptemberi horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. szeptemberre

A Jupiter és a Merkúr között létrejövő fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy talán soha nem volt annyira fontos az igazság és az őszinteség, mint ebben a hónapban.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – szeptemberi horoszkóp

A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert te elfogadóbb vagy, és a társad is alkalmazkodik hozzád. A környezetedben is több olyan személy van, akikkel megtalálhatod a hangot, és ez pozitív hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Kollégák között lehetnek olyanok, akikkel kiáshatod a csatabárdot, és lehet olyan is, akivel talán szavak nélkül is megérthetitek egymást. De az a csoda is megeshet, hogy a munkádat megfizetik. Értesz ahhoz, hogyan nőjön bankszámládon az összeg.

Bika – szeptemberi horoszkóp

Ha pénzről van szó, szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat, vagy újra kellene tervezni a családi költségvetést. A szerelmi életedben olyan változásokra kerülhet sor, amely miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt mélyebben zsebbe kellene nyúlnod, ami miatt azért ne emészd magad, mert ez elkerülhetetlen. Akár te, akár közelálló személy végez tanulmányokat, a dolgok nagyon is a kedved/kedvetek szerint alakulhatnak.

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Nemcsak türelmetlenebb lehetsz, hanem a butasággal, az ostobasággal ki lehetne kergetni a világból. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, így elkerülheted, hogy olyan valakivel kerülj összetűzésbe, akivel nagyon nem kellene. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, minden rendben lesz. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

Hellp szeptember színes festmény

Hello Szeptember! (fotó: Unsplash)

Rák – szeptemberi horoszkóp

Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt furcsa kettősséget érezhetsz. Egyrészt örülsz – és talán elégtételt is érezhetsz –, másrészt hajlamossá válhatsz a szorongásra. Ne aggódj, ebben az új helyzetben a gondviselés nem hagy magadra, és hatására élvezheted az életet. Megeshet, hogy régi egészségi probléma kiújulhat, vagy a Coviddal többet foglalkozhatsz, mint korábban. Ingatlanügyletet most bonyolíts!

Oroszlán – szeptemberi horoszkóp

Most kellene szétnézni az álláspiacon, mert pompás pénzkereseti lehetőségre lelhetsz. De az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változás következhet be, amely hatással lehet az anyagi helyzetedre. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ezért játszva tanulhatsz, és a memóriád is nagyon jól működhet. A megérzéseid is tökéletesen működhetnek, ezért ha az ösztöneidre hallgatsz, elkerülheted a nehézségeket, buktatókat.

Szűz – szeptemberi horoszkóp

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt annyira ideges lehetsz, hogy nehezebben jöhet álom a szemedre. Megeshet, hogy felettesed is nehéz helyzetbe kerülhet, emiatt válhat feszültté. Ezért nem szabad most ellentmondanod neki, mert így magad alatt vághatod a fát. Bírságveszélyes ez a hónap, tartsd be a szabályokat! Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

Mérleg – szeptemberi horoszkóp

Olyasmi következhet be, amely miatt boldogtalannak érezheted magad, és amire nincs ráhatásod. Lehet, hogy olyasmi történhet, amely miatt nem láthatod tisztán a jövődet. Előfordulhat, hogy valaki kilátástalan helyzetbe kerülhet, és bármennyire szeretnél, nem tudsz rajta segíteni. Családtaggal viszont jól kijöhetsz, kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Ha most akarod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor ezen Isten áldása van.

Skorpió – szeptemberi horoszkóp

A kapcsolatoknak talán soha nem vetted még olyan nagy hasznát, mint most. Ha kommunikációról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ezért most kellene előadni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat. Előfordulhat, hogy a jelenlegi munkahelyeden az anyagiak miatt olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt nehéznek érezheted az életet. Nem érdemes új munka után nézni, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Ha szülő vagy, csemetéd boldoggá tehet.

Színes töktermések

Színe stermés (fotó: Pixabay)

Nyilas – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan átszervezésre kerülhet sor, amely érintheti a te megélhetésedet, az életedet. Megeshet, hogy új felettesed lehet, de az is, hogy a környezetedben vannak olyanok, akik miatt a vérnyomásod pillanatok alatt az egekbe szökhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad türelmetlenebbé válhat, de hatást gyakorolhatsz rá és megnyugtathatod. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a kiadás mellett jelentősebb bevételre tehetsz szert.

Bak – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a legbonyolultabb szerelmi kapcsolatban is tisztázó beszélgetésre kerülhet sor. De az is előfordulhat, hogy túl tudsz lépni egy olyan helyzeten, amely szinte megbetegíthetett. Megeshet, hogy olyan valakivel jöhetsz össze, aki pillanatok alatt lángra lobbanthatja a szívedet. Mivel óriási energiákkal rendelkezel, ezért nincs előtted lehetetlen. Sőt, ha egészségi problémád van, vagy műtétre kerülne sor, ezekből gyorsabban gyógyulhatsz.

Vízöntő – szeptemberi horoszkóp

Hajlamossá válhatsz az olyan viselkedésre, amellyel olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, akinél nagyon nem kellene. Ezért lényeges, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el magadban hétig, így elkerülheted azokat a mondatokat, amelyekkel önmagadat hozhatod nehéz helyzetbe. Most érdemes kölcsönnel, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet idegeskedhetsz.

Halak – szeptemberi horoszkóp

Jó lenne, ha figyelmednek fókuszában most a pénz állna. Mert ha nyitott szemmel járnál, akkor észrevennéd azokat a lehetőségeket, amelyeket a sors most az útadba sodorhat, és amely miatt könyvelésed bevétel oldala kerülhet nagyobb mozgásba. Sajnos a környezetedben van olyan személy, aki miatt nehéznek érezheted az életet. De az is lehet, hogy kényszer hatására kell cselekedni, ami miatt szintén összeugorhat a gyomrod. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top