nlc.hu
Horoszkóp

Fontos dolgokat árul el rólad, hogy milyen elemű a csillagjegyed

Fontos dolgokat árul el rólad, hogy milyen elemű a csillagjegyed

Kikkel jössz ki könnyebben? Milyen szakmák illenek hozzád a leginkább? Mi mindent árul el rólad a csillagjegyedhez tartozó elem?

Mindegyik őselemhez három csillagjegy tartozik, mindez pedig rengeteg dolgot befolyásol.

Tűz elemű csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Bennük van az élet szikrája. Fényesek, nyitottak és csábítóak. Köztudott, hogy a Kos, az Oroszlán és a Nyilas mennyire imádja az életet, és általában inkább a szívükre bízzák az irányítást, mintsem a fejükre. Függetlenek és szórakoztatóak, ambícióiknak köszönhetően bármit elérnek, amit igazán szeretnének. Amire vigyázniuk kell, hogy az energiájuk gyakran perzselő lehet, sokszor lobbanékonyak, és fennáll náluk a kiégés veszélye is, ha elveszítik az addigi lelkesedésüket.

Föld elemű csillagjegyek: Bika, Szűz, Bak

Folyamatosan sürögnek-forognak, azt figyelik, hogyan tehetik magukat hasznossá. A földjegyűek mindig két lábbal állnak  a Földön, bölcsek, stabilak, megbízhatóak. A Bika, a Szűz és a Bak számára különösen fontos a természet, és kiemelkedő szerepet kapnak a földi élvezetek is, mint például a gasztronómia vagy a testi szerelem. Szorgalmasak, kitartóak, ezért a saját területükön remek szakember válik belőlük. Amire vigyázniuk kell, hogy hajlamosak a túlságosan merev, földhözragadt, rugalmatlan gondolkodásra.

Levegő elemű csillagjegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A levegő elemű csillagjegyek gyorsak, akár a szél, kíváncsiak, kacérak, viccesek és nagyon okosak. Mindemellett mindig van bennük valami kissé távoli vagy elérhetetlen. Remek írók, művészek válhatnak belőlük, de szónokként, kommunikátorként sem utolsók, hiszen a levegő maga a kommunikáció. A túlzott lebegésre azonban vigyáznunk kell, nehéz lehet számukra az elköteleződés, az állandóság, a kitartás, a ragaszkodás.

Csillagjegyek milyen elemű jegyek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Víz elemű csillagjegyek: Rák, Skorpió, Halak

A víz elemű jegyek érzelmileg könnyen kapcsolódnak másokhoz, nem véletlenül fontosak számukra annyira a szív és a lélek dolgai. A Rák, a Skorpió és a Halak elképesztően intuitív típusok, akik álmodozók és mély érzésűek. Nagyszerű nyomozók, orvosok vagy terapeuták válhatnak belőlük. Minden érdekli őket, aminek mélysége van. Mélyebben szeretnek, mint bárki más, és bármit megtennének, hogy segítsenek a többieknek. Arra azonban vigyázniuk kell, hogy a kedvességükkel, a segítőkészségükkel sokan megpróbálnak visszaélni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top