nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Mi az erősséged a csillagjegyed szerint? – Heti angyalhoroszkóp 2023. március 14-20.

A tavasz első sugarai megérintenek, és mindenkiben segítik felpezsdíteni a csillagjegyének megfelelő erőt.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a tavasz friss pezsgése erősíti benned azt a fajta nyitottságot, mellyel elsőként fordulsz az új, még ismeretlen, sőt, akár félelmetes dolgok felé, ezzel utat törve és példát mutatva a többieknek. Annyi csak a dolgod, hogy helyes mederbe tereld féktelen energiáidat az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy állhatatos kitartásod lassan, de biztosan megérleli gyümölcsét. Elég most elvetned a magokat és óvón gondoznod, terveid előbb-utóbb szárba szökkennek és kivirágoznak. Addig is folyamatosan tisztítsd és szépítsd környezetedet mindenki örömére.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy rendkívüli intelligenciáddal bármilyen akadályon átverekszed magad. Keress olyan témát, melyben érdemes elmélyülnöd, s mellyel kielégítheted szűnni nem akaró tudásvágyadat. Sosem tudhatod, hogy ez az új ismeret mikor válik javadra.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy mély érzéseid egyedülállóak és bárki szerencsésnek érezheti magát, ha részesül ezekből. Hihetetlen összetartó erőd van, mely úgy kovácsolja egységbe családodat, hogy ezt a köteléket nem tépheti szét egy tornádó sem. Hallgass belső hangodra, mely angyali tanácsokat súg.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kimeríthetetlen energiáid most sem hagynak cserben. Mosolyod és a belőled áradó fény beragyog mindenkit és a kétkedőket arra ösztönzi, hogy kövessenek a nehézségek ellenére is. Így nagy a felelősséged, jól fontold meg, hogy merre vezeted őket!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy tudásod és bölcsességed olyan erő, mely bármely helyzetben büszkévé és magabiztossá tehet. Ha ezt belátod, a társaság biztos pontjává válsz, akire a viharban is támaszkodni lehet. Így befolyásod is megnőhet, ezt lelkiismereted szavára hallgatva használd.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan barátságos és őszinte kisugárzásod lehet, mely a tavaszi napfény erejével űzi el a borút az emberek lelkéből. Emellett igazán otthon lehetsz a művészetek és a szépség birodalmában, harmóniát teremtve ezzel magad körül.

Szupernő köpennyel

Szupernő (Fotó: Getty Images)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy analitikus gondolkodásoddal és megtéveszthetetlen logikáddal bármilyen nehéz helyzetet felgöngyölítesz. Kiváló memóriád ráadásul abban is segítségedre lesz, hogy ne ess bele újra ugyanabba a csapdába. Az viszont fontos lenne, hogy ne makacsold meg magad.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy erős mentális energiáid segítségével könnyedén átlátod a legszövevényesebb szituációt is és képes vagy megtalálni a kiutat belőle. Sőt, arra is van energiád, hogy a társaságban utat mutass másoknak. A tőled megszokott nyitottsággal fogadd a tavasz kihívásait, meghallgatva mások ötletét.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy türelmed olyan hihetetlen erőt ad, mellyel sziklaszirtként állsz bármilyen vad hullámtörés közepette. Felhalmozott tudásod tárházában kutass, ha megoldandó helyzetbe kerülsz. Elengedheted gátlásosságodat, hidd el, hogy szeretni való vagy!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy te magad vagy a Szabadság angyala. Ennek fénye minden döntésedre és tettedre rávetül és mintát ad azoknak, akik lekötözve várják az utat mutató fénysugarat. Ha ráéreztél a helyes irányra, indulj arra a tavasz friss lendületével.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy fantáziád és képzeleted ereje kimeríthetetlen és a legmélyebb gödörből is képes kihúzni. Hallgathatsz empátiádra, de azért ne szakadj el a realitástól, maradj két lábbal a szilárd talajon. Ha rosszul döntöttél, vállald és javítsd ki bátran, nem kell ködösítened…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top