nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Milyen banánhéjon csúszhatnak el az egyes csillagjegyek? – Heti angyalhoroszkóp 2023. március 28. – április 3.

Minden csillagjegynek akad olyan oldala, ahol elcsúszhatnak az addig rendben menő ügyei, legyünk szemfülesek ezekkel kapcsolatban.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy bármi is történik a héten, próbáld elfogadni a tényeket, mert így tudsz nekilátni a megoldásnak. Felhúzhatod magad semmitmondó apróságon, de az nem visz előbbre. Ha idealistaként látod a lehetséges legjobb állapotot, az jó iránymutató lehet, hogy merre vedd az irányt.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy birtoklásvágyad olyan csapdákat rejt, melyek még akkor is rabul ejthetnek, ha egyébként nem lenne okod panaszra. Nem kell aszkétának lenned, de lehet, hogy eljön a pillanat, amikor lejár valami fölött az idő és jobb elengedni, bármilyen nehéz is ez.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ha valamire rászánod magad, vedd komolyan és fogadd el, hogy kellő idő és figyelem kell ahhoz, hogy elmélyedj benne. Ha felszínes maradsz, nem jutsz előre egy adott dologban, sőt, egy kapcsolatban sem, ráadásul utóbbi esetben a másikat is megbánthatod.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy bűntudatot ébressz másokban. Szeretnivaló vagy úgy, ahogy vagy, nem kell provokálnod a másikat, hogy felkeltsd a figyelmét. Kiszámíthatatlanságoddal összezavarhatod párodat és szeretteidet, akik nem tudják követni hangulataidat.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell félned a középszerűségtől, hozd felszínre bátran azt a rejtett képességedet, amit eddig még nem mutattál meg a világnak. Ha úgy érzed, hogy szükséges, még fejleszteni is tudod ezt magadban. Az angyalok szerint érdekes utazás felfedezni önmagadat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy túlzott aggodalmaskodásoddal őrületbe kergess bárkit is. Köztük magadat is! Találd meg a munka és a pihenés helyes ritmusát, bármiféle túlzás feszültséghez, de akár betegséghez is vezethet.

Vigyázat, banánhéj!

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy próbáld elkerülni mindennapjaidban a felszínességet. Ha baj van, a külsőségek, egy látszatbarátság nem fog segíteni, ezek kártyavárként omlanak össze és nem lehet rájuk támaszkodni. Kutass az igazi értékek után!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy amennyire lehetséges, tartózkodj a szélsőségektől. Adj időt magadnak, hogy feldolgozz egy nehéz helyzetet, és csak az értékes tapasztalatokat vidd tovább, a haragot és bosszút ereszd el. Képes vagy a megújulásra, ez örök mentsvárad.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy felelőtlenül ígérsz. Különösen akkor, ha a másiktól mindent pontosan megkövetelsz… Ha valamit komolyan gondolsz, azt mutasd meg tetteidben is, így valóban olyan leszel, amilyennek látni szeretnéd magad és elkerülöd a buktatókat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy lásd meg minden történés pozitív oldalát. Vajon miért lehetsz hálás az adott helyzetnek vagy résztvevőknek? Néha merj kockáztatni, és kicsit lazábbra engedni a gyeplőt. Türelmed kivezet a nehézségekből.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy igyekezz jobban alkalmazkodni a többiekhez és a környezethez, nem biztos, hogy vevők a szélsőségekre. Lehet saját, egyedi világlátásod, de készülj fel rá, hogy ezzel meg nem értést, akár ellenszenvet is kiválthatsz magad körül.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy csak úgy sodródsz az eseményekkel. Lehet, hogy ez könnyűnek tűnik, mert nem kell konfrontálódnod sem a többiekkel, sem saját magaddal, de hosszú távon nem vezet el céljaidhoz. Belső tartásod kihúz a bajból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top