Csillagjegyek, akiknek sikert hoz, ha összpontosítanak – Heti angyalhoroszkóp 2023. május 9–15.

Asteria | 2023. Május 09.
Amire figyelsz, azt erősíted, így ezzel befolyásolni tudod némiképp dolgaid alakulását az elkövetkező napokban.

Az angyalok szerint nem mindegy, hogy mire koncentrálsz.  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy összpontosíts arra, ami lelkesít, mert ezekben a dolgokban olyan sebességgel haladhatsz előre, hogy a többiek csak a kondenzcsíkot látják. Arra persze ügyelj, hogy ha együtt kell működnöd, akkor várd be a többieket.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy koncentrálj a szép dolgokra, melyekre van is affinitásod és megfelelő érzékenységed. Sőt, még hajlandó vagy megdolgozni is a szépért, így semmi nem állhat utadba, hogy környezetedet is harmonikusabbá varázsold.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a pozitív dolgokra kéne összpontosítanod a figyelmedet. Óhatatlanul felgyűlnek negatív gondolatok és energiák a nap folyamán, ezeket vezesd le egy jó kis mozgással vagy valamilyen meditációs gyakorlattal.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy koncentrálj a kommunikációdra: oszd meg gondolataidat a többiekkel és légy egyértelmű. Lehet, hogy az a vágy dolgozik benned, hogy a másik szavak nélkül is ráérezzen a gondolataidra, de túlzás lenne ezt elvárni a többiektől.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy összpontosíts a karrieredre, mérd fel a lehetőségeket és maradj lendületben. Az is segíthet a dolgok alakulásában, ha a meglévő munkaterületeden megszabadulsz a felesleges dolgoktól és rendet vágsz. Szánj időt a pihenésre is!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy a héten több szoronganivalód akadhat a szokásosnál, de nincs ok pánikra. Ahol zűrzavart találsz, ott képes vagy a lényegre koncentrálni és előbb-utóbb átlátható, működőképes rendszert kialakítani.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy légy nyitott és így észrevehetsz olyan lehetőséget, melynek segítségével sikerülhet kitörnöd a megszokott kerékvágásból. Egy új helyzetben is kiállhatsz magadért, még akkor is, ha ez kissé feszélyez.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy összpontosíts azokra a helyzetekre, melyekben új tapasztalatokat szerezhetsz. Ne feledkezz meg azonban az óvatosságról, és fogadd el, ha szeretteid aggódnak érted, ne légy velük türelmetlen emiatt.

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy összpontosíts a kihívásokra, mert a vonzó célok lelkesítenek, és felszínre hozzák rejtett képességeidet is. Ha valami mégsem úgy sikerül, ahogy eltervezted, semmi baj, mert pillanatok alatt képes vagy újra talpra állni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha már nem akarod ott folytatni, ahol talán már egy ideje megrekedtél, a hátad mögött kéne hagynod az egészet és a jövőre koncentrálni. Nem kell aggódnod, te aztán nem ijedsz meg a nehéz feladatoktól és végigviszed, amit elkezdtél.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy összpontosíts az egyensúlyra, amit el kéne érni, de túl rögös a hozzá vezető út. Ha körülnézel, egyből látni fogod, hogy milyen reformokat igényelne a rendszer. Ezeket nem lesz egyszerű végigvinni, de megteheted az első lépést.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy koncentrálj arra, amit el szeretnél érni ezen a héten és kövesd kitartóan a célodat. Tegyél érte mindennap valamit, most nem kéne a kivárásra játszanod, sajnos, nem valószínű, hogy magától megoldódna a dolog.

Exit mobile version