nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nem kímél ez a hét

Csillagjegyek, akiket nem kímél ez a hét

Szeptember első, teljes hete nem lesz egyszerű a következő csillagjegyeknek.

Mérleg

Kísért a múlt a héten, és ezeket a gondolatokat egyáltalán nem tudod elhessegetni. Könnyen lehet, az emlékek könnyet csalnak a szemedbe. Ne akard visszafojtani az érzelmeket, sírj minél többet, hiszen a sírás megtisztítja a lelkedet. Engedd meg az érzéseket magadnak! Még akkor is, ha nem érzed magad most jól, tudnod kell, hogy akkor léphetsz túl a múlton, a fájdalmon, ha szembenézel mindennel… Ez a hét lelkileg nagyon nehéz lesz, de utána óriási megkönnyebbülést fogsz érezni.

Csillagjegyek, akik kemény hétre számíthatnak

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Amellett, hogy szép és örömteli pillanatokat is megélhetsz, könnyen lehet, hogy áldozatokat is hoznod kell a héten. Arra is rájössz, hogy sok mindent el kell engedned a továbblépéshez, az újrakezdéshez. Ne lepődj meg, ha nem érzel kedvet a társasághoz, hanem inkább magadba mélyedve próbálod megérteni a veled történő eseményeket. Ez teljesen jól van így.

Bika

Rá kell jönnöd, ha nem a jó dolgokra figyelsz, akkor nemcsak belekerülsz a negatív spirálba, de az önbeteljesítő „jóslataid” sorra megvalósulnak az életedben. Minél előbb ki kellene söpörni ezeket a gondolatokat a fejedből, hiszen a félelemmel, a szorongással csak magadnak ártasz. A tudatosság ezen a héten nagyon fontos lesz, hogy ne juss mélyebbre a lelkedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top