nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek értelem és érzelem csatájában – Heti angyalhoroszkóp 2023. október 10–16.

Az angyalok biztatnak, hogy nehéz és gondokkal teli érzéseink is lerakhatóak, különösen, ha megtaláljuk a helyes egyensúlyt gondolataink és érzéseink között.

Az angyalok szerint az egyensúly értelmed és érzelmeid között segít megtalálni a harmóniát. Nehéz ezt megtartani, de közeledni lehet és érdemes hozzá az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy kizárt dolog, hogy saját erődben csalatkoznod kéne. Olyannyira bővében vagy ennek, hogy még másoknak is tudsz adni belőle. Viszont nem árt, ha nagyobb bizalommal fordulsz a többiek, főleg szeretteid felé.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy mély érzelmeid pótolhatatlanok egy kapcsolatban, erre mindig támaszkodhatnak családtagjaid, sőt barátaid is. Ettől még lehet olyan kapcsolatod, melyben nem érzed magad teljesen komfortosan, de lehet, hogy egyszer ennek is meglesz a maga szerepe életedben…

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy bár feladataid teljesítése nem mindig fenékig tejfel, mégis érdemes erőt venni magadon. Lehet, hogy pontosan tudod, hogy ezeknek meg kell lenniük, de mégis telve vagy negatív érzésekkel. Képzeld el, milyen örömöt fogsz érezni, ha kész vagy, hátha ez segít átbillenni a holtponton.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bármi is történik, őrizd meg nyugalmadat. Lehet, hogy új fejezet, új ciklus kezdődik számodra, ami összezavarja gondolataidat és megviseli érzelmeidet, de olyan tapasztalatokat is hozhat, melyek pótolhatatlanok.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy mélyreható változások is jöhetnek életedben, de legalábbis felpöröghetnek körötted az események. Jöhetnek csapdák a kommunikációban, ezért ügyelj rá, hogy minél világosabban és egyértelműbben fogalmazz. Érzelmi nehézségek esetén pedig sóhajts egy nagyot, ne reagálj rögtön…

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy akár áldozatot is kell hoznod szeretteidért, de a köztetek lévő harmónia megéri ezt a ráfordítást. Valószínű, hogy gyakorolnod kell kompromisszumképességedet. Készülj fel rá, hogy ez az ismeretlen helyzet kibillenthet érzelmi egyensúlyodból.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy az elmúlt időszak tapasztalataival gazdagodva szinte új emberként nézhetsz tükörbe. Vidd tovább magaddal ezeket a kincseket, mert segítségedre lesznek, ha akár gondolataidban, akár érzelmeidben meginogsz vagy elbizonytalanodsz.

Vörös-zöld női fej

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy közeledik a te időd, amikor csúcsra járathatod képességeidet, erős gondolataid és kitartó érzelmeid pedig bármilyen nehézségből kihúznak. Az a fontos, hogy bölcsen oszd be energiádat, neked sincs kimeríthetetlen forrásod..

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bármikor megérinthet a változás szele, nem kell úgy gondolkodnod és úgy érezned, mint évekkel ezelőtt, hiszen azóta számtalan tapasztalattal lettél gazdagabb. Ezeket beépítve életedbe pedig egyre jobb és bölcsebb döntést tudsz meghozni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan lendületet kaphatsz a héten, mely elhárít előled minden akadályt, lovagold meg ezt a pezsgő energiát. Persze számos zavaró tényező is feltűnhet, de ha átláthatóak a gondolataid és nyugodtak az érzelmeid, akkor tisztává varázsolod az utat magad előtt.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes erősíteni a kitartásodat és azt a képességet, hogy meglátod a dolgok lényegét. Ha ez sikerül, akkor értelmed egyre jobban kitisztul és képes leszel átlátni a káoszon. Ez pedig érzelmeiden is változtathat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy egyáltalán ne bánkódj, ha némely dologban eljutsz a határaidig és úgy érzed, innen egy tapodtat sem tudsz mozdulni. Engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét – jó pap is holtig tanul.

Ez is érdekelhet Angyalok és az ősz Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top