nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiket nehéz levenni a lábáról

3 csillagjegy, akiket nehéz levenni a lábáról

Ezeket a csillagjegyeket nagyon nehéz meghódítani.

Nyilas

Amikor valaki közeledik hozzá, mindig rossz emlékek jutnak az eszébe, és olyan párok, akiknek borzalmas a kapcsolata. Mindennél fontosabb a szabadsága, és egyszerűen nem mer kockáztatni, hogy egy szerelem beszabályozza őt. Csak akkor enged, ha nagyon hasonló személyiségű emberrel hozza össze a sors. Alaposan meg kell győzni őt, hogy szabad maradhat, érvényesülhet az akarata.

3 csillagjegy, akiket nehéz levenni a lábáról

(Fotó: unsplash)

Szűz

Két lehetőséged van, ha nála próbálkozol. Vagy tényleg tökéletes vagy, sőt még jobb, vagy megmutatod neki: nem erre van szükség a boldogsághoz. Természetesen vannak alapvető értékek, amiből ő sem enged. A partnere legyen őszinte, udvarias, megbízható. Emellett nem árt, ha szórakoztató és intellektuálisan is. Nagyon komoly elvárásai vannak.

Kos

Mindig a legjobbat akarja, így ő választja ki, ki is a legjobb neki. Önálló gondolatai, tervei, céljai vannak, amit csak nagyon komoly kapcsolat esetén oszt meg a párjával. A legjobban úgy vágódhatsz be nála, ha te is hasonlóképpen élsz, de egy percig sem próbálod befolyásolni őt. A Kosnak is fontos a szabadsága, személyes tere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top