nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Az angyalok segítenek kijutni a kátyúból – Heti angyalhoroszkóp 2024. május 28-június 3.

Sokszor az is segítség, ha valaki emlékeztet a saját erőnkre…

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy attól biztosan nem fogsz szenvedni, hogy körülményeskedsz a változások miatt. Pont ellenkezőleg, inkább arra lehet hajlamod, hogy fejjel mész a falnak. Segíthet, ha megállsz és türelemre inted magad… 

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy kellemes, megfontolt stílusod bárkit levehet a lábáról és a nehéz konfliktusokat is könnyebben elsimítod. Vigyázz saját csapdáidra, ami a lassúságból fakadhat és tehetetlennek érezheted magad tőle. Pedig veled van az erő!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy új ciklus jöhet életedben. Bízz magadban és megérzéseidben. Nem is kell túlbonyolítanod a dolgot, haladj csak egyenesen és keresd a legegyszerűbb megoldást.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy merj kibújni védőburkodból, bármilyen régen szövögeted is magad körül. Lehet, hogy ezzel göröngyös útra taszítod magad, de ez fog majd célod felé vinni, az sem baj, ha lépésről lépésre haladsz.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a külső változások akár meg is rengethetik világodat. Megzavarhat, hogy a jól bejáratott utak zűrzavarossá válnak, sőt a külső csillogás is megkophat. De a benned lévő értékek a legfontosabbak!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy tartózkodásod visszavetheti társas kapcsolataidat, akár meglévő, akár új barátaidról van szó. Ezt magaddal kell megbeszélned és belül rendezned. Próbáld elengedni fenntartásaidat.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran vállalhatod magadat és nézeteidet, nem kell azonosulnod sem párod, családtagod, sem főnököd hitvallásával. Lehet, hogy ez nehéz helyzetbe sodor, de bízz benne, hogy ez csak átmeneti lesz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy túl mélyen belemehetsz egy adott helyzetbe és ez jóval mélyebbre taszíthat, mint gondolnád. Lefelé könnyű zuhanni, de amikor kikapaszkodnál, akkor fog látszódni, hogy milyen nehéz a dolog. Mindig csak a következő kis lépésre koncentrálj, akkor menni fog.

Nő fejest ugrott a cicás kosárba

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy jöhet változás, jöhet baj, bármi, amivel meg kell most küzdened. Ilyenkor sokszor az húzhat ki a gödörből, ha emberszeretetedre hallgatva annak segítesz, aki még nálad is nehezebb helyzetben van.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha nehéz helyzetbe kerülsz, próbálj rugalmasan viszonyulni, minél könnyedebben venni az egészet. Hidd el, ettől még nem leszel felelőtlen, ez egyébként is távol áll tőled.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ha gödörbe kerülsz, csak kacagj egy nagyot. A humor még a legnehezebb helyzetben is segít. Nem oldja meg a problémát, de kellőképpen felszabadítja a lelkivilágodat ahhoz, hogy bevillanjon a megoldás.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha utat tévesztenél, állj meg és idézd fel magad előtt a célodat. Ne izgulj, van időd összerendezni gondolataidat és érzelmeidet. Sokszor a legegyszerűbb megoldás a legfrappánsabb, nem kell túlbonyolítanod.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik a nyugalom nagykövetei Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top