nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiket angyalszárnyak repítenek az újhold erői felé – Heti angyalhoroszkóp 2024. június 4-10.

A csütörtöki újhold friss lendületet adhat, addig is kerekítsük le befejezetlen dolgainkat.

Az angyalok szerint a közelgő újhold friss energiát hozhat minden csillagjegynek. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, megrekedtél egy nehéz helyzetben, van még pár napod, hogy döntésre juss, de aztán határozd el magad. Lebegjen előtted az a szép cél, ahová szeretnél eljutni, az erre való koncentráció szárnyakat ad majd.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy mindig lehet újrakezdeni, ne keseredj el semmilyen múltbéli rossz döntés miatt. Lehetséges a változtatás, csak merj kimozdulni a régi megszokások szorításából, bármilyen biztonságot nyújtanak is.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a közeledő újhold energiája segítségedre lesz, hogy olyan könnyen folytasd utadat, mintha angyalok repítenének át az akadályok fölött. Ne is agyalj túl sokat, inkább add át magad a lendületnek és ezzel törj céljaid felé.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy könnyedséget és felszabadultabb kommunikációt hozhat neked a közelgő újhold energiája. Ha belül is lazábbá válsz, azzal megkönnyítheted a kapcsolódást szeretteiddel.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy friss, pezsgő energiák áradhatnak feléd, melyekkel akár régóta vágyott terveidbe is belevághatsz, vagy folytathatod a félbehagyottakat. Új kapcsolatok is segíthetnek utadon, hozz józan döntést arról, hogy kivel szeretnél együttműködni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy merj segítséget kérni, ha úgy érzed, megrekedtél egy helyzetben. Vedd figyelembe, hogy egy nem tökéletes megoldás is jobb, ha időben érkezik, mint egy tökéletes, ami sosem jön el, csak vágyálom marad.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy egy megújító friss energia, ami a héten érkezhet, új erőket és képességeket hozhat ki belőled. Merd elhinni magadról, hogy képes vagy rá. Persze az sem baj, ha segítséget kérsz legújabb ötleted megvalósításához.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy van még egy kis időd, hogy lezárd most futó projektjeidből azokat, melyek csak utolsó simításra várnak. Ne késlekedj ezzel, mert így szabadul fel elég hely és idő életedben az újdonságokra.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy új kapcsolatok, ismeretségek várhatnak rád. A héten ránk köszöntő újhold erejével olyan területeken is tehetsz felfedező kirándulást, ahol eddig nem jártál. Csak az a fontos, hogy közben ne feledkezz meg kitűzött célodról.

Nő repül az égen

Fotó: Getty Images

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten friss erő érkezhet, ami segíthet új szemmel ránézned a feladataidra. Járj nyitott szemmel, hogy felfedezd az új szempontokat, mert ez megváltoztathatja, hogy mi az igazán fontos számodra és mi az, ami elhagyható.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy az újhold friss lendületet hozhat neked a héten, de jószándékkal figyelmeztetnek, hogy nagyon óvatosan kell ezzel bánnod. Hajlamos lehetsz egyszerre túl sok dologba belevágni, amivel pedig szétforgácsolod erőidet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy friss erőt, új lendületet nyerhetsz a héten, de okosan kell döntened, hogy ezt mire fordítod. Igyekezz minden részletet megvizsgálni és az összes szempontot figyelembe venni. Így mindent megtettél, ami tőled függ, hogy jó irányba indulj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top