nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Érzelmes időszak jöhet – Heti angyalhoroszkóp 2024. június 18-24.

Érdemes erősíteni napjainkban pozitív érzelmeink kifejezését, szeretetünket és megbecsülésünket mások iránt.

Az angyalok szerint a szép érzelmek az egekbe repíthetnek. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy nem szégyen utat adnod érzelmeidnek, ne félj, hogy ezzel kiszolgáltatod magad másoknak. Az viszont hosszú távon frusztrációt okozna, ha mélyen elfojtanád magadba érzéseidet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten bátran szánj a megszokottnál is több időt szeretteidre. Nem is a mennyiség a fontos, sokkal inkább, hogy ez minőségi idő legyen és olyan figyelem, mellyel nyitottan és teljes odaadásoddal fordulsz feléjük.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a napokban zárd le függőben lévő ügyeidet, hogy új ciklust kezdhess. Ebbe az is beletartozik, hogy koncentrálj érzelmeidre, engedd, hogy mostantól inkább azok vezessenek egy ideig. Elméletek helyett a megvalósításra koncentrálj.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a rád jellemző finom érzékenységet és érzelmességet hamarosan csúcsra járathatod. Szeretteid hálásak lehetnek minden gondoskodásodért és hogy tyúkanyóként védelmezed őket minden ártalomtól.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ahogy csak tudod, mutasd ki szeretetedet. Csillogó partik helyett most inkább olyan találkozót szervezz, ahol családoddal, barátaiddal bensőséges körülmények között lehetsz együtt.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a másokról való gondoskodás mellett azért magadról se feledkezz meg. Hidd el, nem önzés, ha a héten kitűzöl magadnak egy kis énidőt. Lépj hátrébb azoktól a kapcsolatoktól, melyekben zavarodottan vagy akár kisemmizetten érzed magad.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ahogy kitört a nyár, ideje jobban koncentrálnod a családra és az otthoni dolgaidra. Ha valamin változtatni szeretnél, tervezd meg, hogy hogyan fogod a nyári szabadságok alatt elintézni. Fontos, hogy mindenről egyeztess családoddal.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy koncentrálj most azokra az életterületeidre, melyekben fejlődést remélsz és nézd meg, hogy hogyan tudnád minél aktívabban belevetni magad ezekbe. Tűzz ki konkrét mérföldköveket, melyeket belátható időn belül el kell érned.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bár a nyár számtalan szórakozást és kalandot ígér, nem biztos, hogy felszínes kapcsolatok tucatjával jobban jársz, mint azzal a bizonyossal, melybe viszont energiát kéne raknod. Mérlegelj és ne spórolj figyelmeddel.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy esélyed lesz kitörni, ha esetleg érzéseid börtönében éreznéd magad. Nem kell mázsás súlyt cipelned a válladon, rázd meg magad és próbálj felszabadultabban lélegezni és gondolkodni.

Emotikonok

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy pozitív érzelmeid erősítése egészségedre is jó hatással lesz, nemcsak hangulatodra. Ehhez az is kell, hogy tarts egy kis önvizsgálatot és elengedd a régi sérelmeket, ne rágódj már rajtuk tovább.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy vigyázz érzelmeiddel, most a túlérzékenység csapdája fenyeget. Bízz védőangyalod erejében, de a legjobb, ha saját belső bástyáidat is megerősíted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top