nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek nyári ritmusban – Heti angyalhoroszkóp 2024. augusztus 6-12.

Amennyire csak lehet, lazíts, erőt gyűjtve az előttünk álló mozgalmasabb időkre.

Az angyalok szerint a nyári időszak nemcsak nyaralást, hanem számtalan egyéb lehetőséget kínál. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy törekedj nyugodt pillanatokra, akár úgy is, hogy kicsit hátrébb húzódsz a nyüzsgésből. Minden felesleges zajt távolíts el magad körül, így belső világodban is könnyebb lesz átlátni és rendezni a dolgokat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy most könnyebb lehet olyan napi rutinokat bevezetni életedbe, mint pl. reggeli jógagyakorlat, egy kis megállás és lecsendesedés a nap folyamán vagy akár a több vízivás, bármi jó, amitől jobban működsz. 

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy szelidítsd meg kicsit a benned szóló kritikus hangokat és semmiképp se szórd rá azokat környezetedre. Inkább nézd ugyanezt más szemmel, más perspektívából, így egy új világ tárulhat fel előtted, akár kellemes meglepetésekkel.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy erősen intuitív jelleged most különösen hasznos lehet, különösen, ha valakiről gondoskodnod kell. Próbáld megőrizni belső egyensúlyodat, különben gyorsan kibillensz, és a visszaállítás sok időt és energiát emészt fel.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy játékos és örömteli éned most könnyen megtalálhatja kifejezési formáit, mellyel könnyedén kapcsolódhatsz a többiekhez, anélkül, hogy összefejelnétek. Néha húzódj vissza és kicsit csendesedj el, hogy legyen idő levonni a tapasztalatokat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy most több időd juthat arra, hogy az egészségeddel foglalkozz a szó legtágabb értelmében, testi-lelki teljességedre is gondolva. Mire van szükséged ahhoz, hogy erőd teljében legyél?

Homokangyal a tengerparton

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy add meg magadnak az esélyt, hogy új módon haladj előre dolgaidban. Lehet, hogy ehhez új ritmust, másfajta napi szokásrendet kell felvenni, de most lehet rá elég időd, hogy ezt bevezesd életedbe.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy térj vissza bátran az alapokhoz, akár lecsupaszítva a helyzeteket az elsődleges mozgatórugókra, mélyre hatoló érzékenységed segíteni fog ebben. Innen lehet új, hatékonyabb ritmust felvenni.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy irányt is változtathatsz és módszereket is válthatsz. Hallgass belső hangodra, mely megsúgja, hogy melyik út lenne számodra igazán értékes, nemcsak a karrier szempontjából, hanem mindenféle értelemben.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy hangolódj rá a kívülről érkező inspirációra, ami lehet, hogy új utakra vezethet, de ezzel igazán új lendületet vehetsz. Az első lépésekre nehéz lehet rászánnod magad, de minden egyes lépéssel jobban belefeledkezhetsz majd az új útra.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy határozd meg, hogy mit érzel már túl soknak, zavarónak a mindennapjaidban. Hogyan tudnád ezt megoldani? Ha hirtelen még sehogy, az sem baj, akkor csak a következő kis lépést határozd meg, ami békésebb lelkiállapothoz vezet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy vállald fel bátran alapvető és legigazibb lényegedet. Ezt pont azzal mutathatod meg, ahogyan élsz, amilyen a hétköznapi életmódod. Megengedheted magadnak, hogy a saját igényeiddel is törődj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top