nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek nyárvégi hangulatban – Heti angyalhoroszkóp 2024. augusztus 27- szeptember 2.

Bár még tombol a nyár körülöttünk, lélekben nem árt készülődni az őszi időszakra.

Az angyalok szerint használjuk ki augusztus utolsó napjait. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy az őszi terveket illetően kérd ki a másik fél véleményét, ahelyett, hogy megmondanád, hogy legyen. Jót fog tenni a kapcsolatotoknak, ha átbeszéltek minden szempontot, sőt, a döntésbe is bevonod.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ne félj kitörni a megszokások és konvenciók keretei közül. Lehet, hogy ez most könnyebben is fog menni, a nyári lazaság és kötetlenebb napirend segítségedre lehet ebben. A héten talán még nem kell szigorú napirendet tartanod…

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy törekedj minden dolgodban a tisztánlátásra. Ez nem könnyű, de minél több szempontból nézel rá a helyzetre, annál több oldalát, sőt akár árnyoldalát is megismerheted. Remek kommunikációd adhatja az alapot ahhoz, hogy mindent megbeszélj a témával kapcsolatban.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj a drámá(zás)tól. Ha közelebb mész egy helyzethez, kiderülhet, hogy amit te sárkánynak néztél, az valójában egy kis szúnyog. Azért persze kell vele foglalkozni, mert bármilyen kicsi, okozhat problémákat. 

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ha adódik is nehéz helyzet, az idővel szépen lecsillapodik, te csak tedd bele tiszta energiáidat. Óvakodj a feltételezésektől, mert előfordulhat, hogy valaki – még a legegyértelműbbnek hitt dologban is – egészen máshogy gondolkodik, és így félreértés adódhat kettőtök között.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne kísérletezned és kitörni a megszokások korlátozó keretei közül. Legalább egy projekt kis részfeladatát próbáld máshogy, akár más ritmusban, az eddigitől eltérő időpontban vagy módon végezni. Lehet, hogy rálelsz egy hatékonyabb megoldásra.

Lány homokangyal fehér ruhában

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bár még tombol a nyár, mégis őrizd meg éberségedet a héten, nehogy becsapjanak vagy csapdába sétálj. Bízz tapasztalataidban, észre fogod venni akár az útmutató, akár az elrettentő jeleket.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes nagyobb mozgásteret engedni szeretteidnek, legalább a nyár utolsó hetére tekintettel légy megengedőbb. Finom érzékeid, mint egy műszer, veszik a jeleket és ha hallgatsz rájuk, ritkán vezetnek tévútra.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy akár hatalmi harcokba is bonyolódhatsz, légy óvatos és gondold végig a következő lépésedet, mert nem biztos, hogy megéri ilyesmire pazarolni az idődet és figyelmedet. Egyenességed megóv a hazugság csapdájától.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy próbáld úgy élvezni az augusztusból hátralévő napokat, hogy elengeded kételyeidet. Sőt, még azzal is meg tudsz békélni, hogy nem vagy nem időben érkezik minden kérdésedre válasz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy csak a változás állandó, így készülj fel, hogy a dolgok akár visszájukra is fordulhatnak. A nyár végével érdemes átgondolni, hogy életterületeidből melyik gazdagodott, illetve mi az, ami elhalóban van és már nem érdemes több energiát áldozni rá.

Halak

Az angyalok azt üzenik, ne bánkódj afölött, hogy eljött az augusztus utolsó hete, inkább élvezz ki minden pillanatot, amit ez a hét adhat. Mondj igent a programajánlatokra, sőt, te is kezdeményezhetsz. Ha párod nem, de egy barátnőd biztosan vevő és partner lesz rá.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akiknek jól indul a szeptember Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top