nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre angyali intelmek sorjáznak – Heti angyalhoroszkóp 2024. október 8-14.

Az angyalok még időben figyelmeztethetnek, így kikerülhetjük a rejtett csapdákat.

Az angyalok szerint ha tudunk róla, még időben kikerülhetjük a csapdákat. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy rosszul alakulhat egy helyzet vagy egy kapcsolat, ha élesen, gúnyosan reagálsz. Lehet, hogy te poénnak szánod, de mégis jobb lenne, ha most angyali kedvességgel viszonyulnál a többiekhez.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen fájdalmas, semmi nem tarthat örökké. Ami egykor biztosnak tűnt, az is meginoghat. Lehet, hogy más minőségben át tudod menteni, de előfordulhat, hogy végképp búcsút kell intened. Engedd el, úgy kevésbé lesz fájdalmas.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy szárnyalni ötleteid révén. De mi történik, ha támadás ér emiatt? Biztosan meg tudod védeni elképzeléseidet, akár tüzesen és harciasan is, de próbáld inkább a diplomáciai utat választani, az messzebbre fog vinni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy a napokban ki kéne terjesztened szárnyaidat. Olyan sokoldalú vagy, hogy bővülhet ismeretségi köröd, viszont az új emberekre való figyelem eltéríthet a régi kapcsolatokról. De kár lenne ezeket feláldozni az újak oltárán.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy jöhetnek olyan találkozások, megbeszélések, amikor nagyon nehéz lesz megőrizni elfogulatlanságodat. Pedig az rosszul veszi ki magát, ha túlságosan változik a reakciód attól függően, hogy kire reagálsz.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy aggodalmaid és kételyeid pokollá tehetik napjaidat, ha teljesen átadod nekik az irányítást. Persze nem könnyű föléjük kerekedni, de hidd el, hogy van benned elég erő, hogy megtedd.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj a túlzott kényelmességtől. Ez nemcsak fizikai lehet. Azt is kellemetlennek élheted meg, ha egy helyzet vagy mások döntés elé állítanak. Hallgass elfogulatlan nézőpontodra, lehet, hogy ez lesz a kulcs az ellentétek elsimításához.

Angyal szobor

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy veszekedésbe bonyolódj vagy bármilyen összecsapásra kerüljön sor. Nem lesz könnyű megőrizni a nyugalmadat, különösen, ha a másik érzékeny pontodra tapint, de türelem, sikerülni fog.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon menő lehetsz elméleti síkon, de kérdés, hogy mi történik, ha a megvalósításra és a kivitelezésre kerül a sor. Vajon mennyi tervet kovácsoltál az utóbbi időben és ezek közül mennyinek álltál neki?

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha beleveted magad valamibe, akkor aztán mindent beleadsz. Az viszont nagy veszélyt jelenthet, ha teljesen a megszállottjává válsz. Így szinte belefulladsz, pedig néha fel kéne buknod, nemcsak levegőt venni, hanem körülnézni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ami számodra szárnyalás, fantasztikus ötletparádé, és a képzelet játéka, az másoknak egyenesen őrültségnek tűnhet. Szállj le a földre és próbálj ötleteidet reálisan megfogni és adj nekik megfogható irányt.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha nehéz helyzetek jönnek, készülj fel rá, hogy egyáltalán nem lesz kellemes egy esetleges összetűzés. Sokkal jobban fogod viselni, ha lélekben felkészülsz, sőt, így akár válaszaid is lehetnek. Ha a másik nyitott ezekre, akár tisztázhatjátok is a nézeteltérést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top