nlc.hu
Iskolakezdés

Majka kisfia nagy lelkesedéssel indult el iskolába

Majka kisfia nagy lelkesedéssel indult el iskolába

Olivér a KONELI Alapítványi Általános Iskolába jár és elvileg már nagyon várta az évkezdést.

„Nagyon várta. A nyári szünet utolsó napjaiban, már visszaszámolt” – így írta le Majoros Hajnalka, Majka felesége azt, hogyan készült az iskolakezdésre kisebbik fiuk, Olivér. Édesanyja szerint a hat éves gyermek  cseppet sem bánta, hogy a vakációt egy kicsit meghosszabbították, de amint hazaértek, Olivér „izgatottan, nagy lelkesedéssel indult el az első iskolanapjára”.

Majka kisfia Olivér egy táblával, amin az áll, hogy "Iskolás lettem".

Fotó: Facebook/Majoros Hajnalka

Olivér a KONELI Alapítványi Általános Iskolába jár. Majoros Hajnalka szerint az intézményben az oktatás egy új, előremutató pedagógiai módszerre épül, melyet elismert szakemberek állítottak össze a konstruktív életvezetés fontosságát szem előtt tartva. Legfontosabb küldetésük, hogy a gyermekek érdeklődését kooperatív tanulási módszerekkel és sokszínű feladatokkal fenntartsák, hogy szeressenek tanulni és motiváltak legyenek az ismeretszerzésre. Céljuk továbbá, hogy számukra hasznos tudást adjanak, a sikeres, boldog és kiegyensúlyozott gyermekkorért.

Noha Majka rengeteget lép fel és utazik, többször nyilatkozott arról, hogy igyekszik minőségi időt tölteni a családjával és két fiával, Olivérrel és Mariánnal is. Idén nyáron a fiúk a Strand Fesztiválra is elkísérték az apjukat. A rapper által korábban megosztott videó alapján, Olivér nagyon jól érezte magát az eseményen, de az édesanyja által most megosztott fotókból kiderült, a kisfiú nemcsak bulikban, hanem az iskolapadban is jól tudja magát érezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top