nlc.hu
Könnyű levesek
Fehérboros-mascarponés sütőtökkrémleves pirított tökmaggal

Fehérboros-mascarponés sütőtökkrémleves pirított tökmaggal

sutotokkremleves tokmaggal recept Sütőtökkrémleves tökmaggal (Fotó: NLCafe)[/caption]

Hozzávalók:

  • 1 csomag Bonduelle sütőtökös krémleves zöldségkeverék
  • 4 dl zöldség alaplé
  • 2 dl fehér bor
  • só, bors
  • kb. 8 dkg mascarpone

A tetejére: tökmag

A zöldségalaplevet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és közepesnél kicsit nagyobb lángon főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. Hozzáadjuk a bort, sózzuk-borsozzuk, és forralunk még rajta egyet. Ha kész, hozzáadjuk a mascarponét, és botmixerrel krémesre turmixoljuk. A tökmagot száraz serpenyőbe tesszük, és közepes lángon megpirítjuk.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top