nlc.hu
Mindennapok

Bántalmazta rokonát, hogy kiderítse, megcsalták-e

Vascsővel bántalmazta az unokaöccsét, hogy elárulja, kikkel csalta meg a felesége

Nemrég fejeződött be a nyomozás az ügyben.

Jelenleg is letartóztatásban van az a 45 éves férfi, aki a gyanú szerint bezárta unokaöccsét a garázsba, leültette egy székre és vascsővel bántalmazta, hogy vallomást csikarjon ki belőle.

A férfit nagybátyja garázsrendezésre hivatkozva becsalta a melléképületbe, majd rázárta annak ajtaját. Ezután faggatni kezdte, hogy felesége kivel szűrte össze a levet, amíg ő börtönben volt, de ő nem tudott válaszolni a kérdésre. Nagybátyja ekkor ingerült lett, leültette őt egy székre és megfenyegette, hogyha nem mondja el, amit hallani szeretne, akkor elássa őt a kertbe.

Egy 45 éves férfi gyanú szerint bezárta unokaöccsét a garázsba, leültette egy székre és vascsővel bántalmazta, hogy vallomást csikarjon ki belőle

Fotó: Police.hu

A férfi a telefonját is elővette és követelte unokaöcsétől, hogy mondja a kamerába a szeretők névsorát. Az ijedt rokon továbbra sem volt együttműködő, ezért vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte vallatója. Az unokaöccsben ekkor tudatosult, hogy nincs választása, ezért eleget tett zsarolója kérésének, aki ezután az ajtóhoz rángatta, majd kihajította rajta.

A férfi csak ekkor vette észre, hogy az incidens során kiesett zsebéből a tárcája, benne a pénzével és az irataival. Azonban hiába kérte rokonától, hogy adja vissza az értékeit, nem járt sikerrel. A kalocsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves helybéli férfit. A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és vádemelést javasolnak, írja a Police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top