Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: 5 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal a nyaralásra

Idén voltam a Glastonbury Fesztiválon az angliai Somersetben, és utazás előtt elgondolkodtam azon, mi az a néhány dolog, amit mindenképp magammal szeretnék vinni. Bár ez egy kifejezetten zenei rendezvény volt, ahol koncertről estünk koncertre és sátorban aludtunk, mégis voltak olyan apróságok, amiket semmiképp nem hagytam volna otthon!

1. Jó könyv

Akárhova megyek pihenni, mindig van nálam egy jó könyv. Ez nem csak akkor jön jól, ha a tengerparton napozol órákig, hanem akkor is, ha egy aktív, élményekkel teli nyaraláson veszel részt. Gondolj csak a hosszú repülőútra vagy egy buszozásra! Valamivel el kell ütni az időt, és nem biztos, hogy szimpatikus beszélgetőpartner mellé szól a jegyed.
Lilu tippje: bármi Tony Parsonstól.

Sztármustra Liluval: 5 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal a nyaralásra
Karlie Kloss szupermodell sem megy nyaralni könyv nélkül

2. Elegáns, csinos ruha

Legyen az ember akármilyen előrelátó, soha nem tudhatjuk, mikor lesz szükség rá! Bejöhet egy randi, vagy új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik közös vacsorára hívnak – bármi indokolhatja, hogy kicsípd magad. Természetesen nem kell nagy dolgokra gondolni: egy egyszerű, az alakot finoman kiemelő ruha még egy lapos sarkú szandállal vagy saruval is elegáns összhatást kelt.
Lilu tippje: az örök kis fekete.

Sztármustra Liluval: 5 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal a nyaralásra
Beyoncé
Sztármustra Liluval: 5 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal a nyaralásra
Elle Macpherson

3. Neszesszer

Itt nem az alappiperékre gondolok: ha pihenni, kikapcsolódni megyek, mindig bedobok a neszesszerembe olyan szépítőszereket, amelyeknek a használatára itthon nem feltétlenül jut időm. Ilyen egy arcmaszk vagy hajpakolás. Igazi csajos élvezet, ha feldobsz egy pakolást, beszállsz egy kád illatos fürdőbe, és egy pohár jófajta bort kortyolgatsz mellé.
Lilu tippje: a DM-ben és Rossmannban kaphatók egyalkalmas termékek és kisméretű, utazós piperecikkek is.

4. Fürdőruha

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mert sokszor előfordul, hogy a nagy kapkodásban az ember lánya elfelejti becsomagolni a legfontosabbat. Egy csinos, előnyös fürdőruha alapkellék nyaraláskor, de fontos, hogy jól érezzük magunkat benne, ezért időben kezdjük el a beszerzését.
Lilu tippje: Nézd meg korábbi összeállításunkat, melyben már összegyűjtöttem nektek a legmenőbb fürdőruhákat.

Kendall Jenner
Kendall Jenner

5. Napszemüveg

Hasonló a helyzet vele, mint a bikinivel. Ha egyébként nem is vagyunk nagy napszemüveg-viselők, akkor is kutassunk fel egy stílusunkhoz passzoló, szemet védő (!!!) darabot. Nemcsak akkor hasznos, ha a tűző napsütésben látni is szeretnénk valamit a tájból, de jól jöhet, ha egy átmulatott éjszaka után másnap is szuperül szeretnénk kinézni a fotókon.
Lilu tippje: Ray-Ben Aviator

Megan Fox
Megan Fox

Ami azonban az első és legfontosabb és semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész: valaki, akivel mindig, minden körülmények között nagyon jól tudod érezni magad!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top