Női napozó

A pucc határtalan: luxusjégkocka hetvenezerért

Új hóbort ütötte fel a fejét Amerikában: az elit italait ezután luxus jégkockával hűtik Hollywoodban. A luxusjég készítői szerint nem csupán egészségesebb, mint a csapvízből készült változat, de a természetesen kézzel vágott jégkockák akár negyedórával tovább is bírják. Így már rögtön másként hangzik!

A Gläce Luxury Ice Co. gyártotta kocka 325 dollárt, körülbelül 73 ezer forintot kóstál. A luxusjég az általunk olcsó csapvízből fagyasztott jéghez hasonlóan szintén íztelen és átlátszó. Akkor miért kerül ilyen sokba? Hát a tökéletessége miatt: a kockák oldala pontosan 6,35 centiméter hosszú, mesterségesen tisztított vízből készültek, és hermetikusan lezárt zacskóban árulják, hogy véletlenül se szennyezze be őket a levegő.

Megalkotóik szerint a kézzel vágott kockák sokkal egészségesebbek, mint az csapvízből készült változat. Emellett az átlagos 20-30 percet túlszárnyalva 40 percig hűsítik italunkat a különleges kockák.

Az új hóbortnak köszönhetően a cég alapítója, Roberto Sequeira rövid idő alatt nagy haszonra tehet szert. Egyetlen jégtömböt csupán 60-100 dollárért vásárol, és 500 kockára darabolja fel. Így tulajdonképpen egyetlen kocka neki 45 forintjába kerül, és 1463 forintért értékesíti. Roberto Sequeira egy gazdasági iskola tanára, mindig a tökéletes üzleti terv megvalósításáról álmodozott, most pedig megalapította első cégét.

A pucc határtalan: luxus jégkocka hetvenezerért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top