Nyereményjátékok

Masszázs – gyógyító gyúrás

A masszázs káros mellékhatásoktól mentes, a betegségek megelõzésére, gyógyítására szolgáló õsi gyógymódok egyike. Elõnye, hogy hatására fokozódik a vérkeringés, pozitívan változtatja a szervezetben keringõ vér eloszlását, ahogy fokozza a nyirokkeringést is.




Javítja az anyagcserét, a testhőmérsékletet és a légzést, növeli a vizelet kiválasztást, így a szervezet méregtelenítéséhez hozzájárul. A masszázs oldja a rohanó életmódunkkal járó stresszt, a lelki feszültség miatti izommerevséget. Felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, a nem használt izmok sorvadását gátolja, segíti a betegségek gyógyulását, a vérkeringés és az emésztés javításához hozzájárul, csökkenti a stresszes fejfájást, enyhíti az álmatlanságot. A legpozitívabban azonban a relaxáció elősegítésében, továbbá a stressz hatásának csökkentésében érvényesül.

A narancsbőrként elhíresült, főként a hason, a csípőn, a fenéktájon és a combokon kialakuló horpadásos bőrrendellenesség tulajdonképpen a zsírsejtek megkeményedését jelenti, amit a helytelen étrendből, vagy a mozgáshiány következményként létrejövő elégtelen vérkeringés működésből eredeztetnek. A rendszeres narancsbőr-masszázs viszont a vér- és a nyirokkeringést, valamint a szövetek frissítését egyaránt javítja. A fogyasztómasszázs megfelelő testmozgással és diétával kombinálva hatékonyan szabadítja meg a súlyfeleslegétől a klienst, ugyanis a zsírsejteket a masszőr erőteljes mozdulatokkal összetöri, valamint speciális zsírégető krémmel még fokozza is a hatást.


Stúdiónk által kínált masszázs lehetőségek:





FOGYASZTÓ-CELLULITMASSZÁZS

NYIROKMASSZÁZS

SVÉD MASSZÁZS

FRISSÍTŐ MASSZÁZS

AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS

TALPMASSZÁZS

GERINC ÉS IZÜLETI PROBLÉMÁK KEZELÉSE MASSZÁZZSAL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top