Nyereményjátékok

Kollagén kívül, belül

A kollagén a fiatal, feszes, szép bõr forrása. Ám sajnos az idõ múlásával egyre kevesebb kollagén termelõdik, ráadásul az UV-sugarak, a stressz is mind a kollagén pusztulását okozzák.




A High-Care forradalmi újdonsága a kozmetikai piacon a folyékony kollagén, melyet nem kenni, hanem inni kell. Hatására a test egész felületén a bőr feszes, a haj sűrűbb a köröm erősebb lesz.

Belső kezelés – COLLAMIN
A kollamin a szervezetnek pontosan azokat az építőanyagokat (aminosavakat) szállítja, amelyek egy működőképes kollagén szintézishez szükségesek. A Collamin gazdag aminosavainak összetétele megegyezik a természetes felépítő fehérjével, ami a bőr, a csontok, az izületek számára fontos.

Miért egyedülálló a Collamin? – Ez a világ első és egyetlen olyan bőrfeszesítő folyadékja, amely:

• radikálisan javítja a narancsbőr (a cellulit) állapotát,
• lassítja a bőr öregedési folyamatát,
• feszesíti a bőrt a test egész felületén,
• hatására gyorsabban és egészségesebben nő a haj és a köröm,
• használatával megelőzhető a csontritkulás kialakulása.





A kész aminosav koktél azonnal a vérbe jut, innen pedig azokra a területekre, ahol a legrosszabb a kollagén-szintézis (arcbőr, cellulit, csontok). A lényege, hogy először mindig oda kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá, pl. csontokhoz, utána a kötőszövetekhez. szupergyors a felszívódása, ettől tökéletes tápláléka a kollagénnek.

A visszajelzések szerint a napi kétszer 10 ml-nyi elixír elkortyolása után már két hét múlva láthatóbb a bőr feszessége, és határozottabb a test – pontosabban a combok, karok kontúrja.

Mindazoknak ajánljuk a Collamin fogyasztását:

• akiknek már kialakult a narancsbőre,
• akiknek gyenge a kötőszövete,
• akik még nem küszködnek a cellulit problémájával és szeretnék ezt az állapotot sokáig fenntartani, aki felfedezte már bőrén a cellulit első jeleit, és nem utolsó sorban
• a változó korban lévőknek, illetve az utáni éveket élőknek, mert ezzel eredményesen vehetik fel a harcot a csontritkulás ellen.

Külső kezelés, gyors és hatásos – KRISTÁLY COLLAGÉN GÉL MASZK





A Collagén Kristály Maszk-kal kívülről tehetjük a legtöbbet az arc feszességéért és tisztaságáért. Hatására a pigment foltok halványulnak, a bőr egyenetlenségek megszűnnek és az arcot olyan egészséges színűvé, ropogósan üdévé varázsolja, mint amilyen a kristálytiszta hegyi levegőben tett hosszú séta után lesz.
Értékes összetevői: Alga-kivonat, Hyaluron, a bőr fehérítő Arbutin. Ezek a hatóanyagok a bőr hidratáltságát és feszességét javítják.





STYLER-TEA

MÉREGTELENÍTŐ, ÉHSÉGCSILLAPÍTÓ
ZSÍRÉGETŐ

Összetevői:

– mate
– zöldtea
– lapacho
– rooibus

Hatása: 
•  Egyedülálló hatóanyag kombinációja fokozza a méregtelenítést, az egész szervezet salaktalanítását. 
•  Erősíti a zsírégető folyamatokat. 
•  A tea rendszeres fogyasztásával erősíthetjük immunrendszerünket és nagyon sok plusz ásványi anyagot juttathatunk szervezetünkbe, melynek fontos hatása van a fogyókúránál.
• Arc és testkozmetikai kezelések kiváló kiegészítője.

 








MIKROSZÁLAS TISZTÍTÓ KORONG
Lágy és biztonságos óceáni ásványokkal dúsítva


Összetevők:
– Aloe Vera
– Óceáni ásványok

Tulajdonságok:
A mikroszálas tisztító korongot gyors és egyszerű tisztításhoz használhatjuk. A mikroszálak segítségével a bőrbe mélyen beleágyazódott szennyeződéseket is el tudjuk távolítani. A mikroszálas korong pH-semleges és az alkoholmentes emulziónak köszönhetően nincs káros hatással a bőr savas védelmi rendszerére, a bőr nem szárad ki és olyan aktív összetevők mint pl. az Aloe Vera táplálják a bőrt és nyugtatólag hatnak. Az aktív óceáni ásványok felfrissítik a bőrt az alkalmazás során.

Alkalmazás:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható. A tisztítókrong egy vizes-olajos emulziót tartalmaz. Az olajos anyag biztosítja azt a tulajdonságát, hogy a vízálló szemfestéket is eltávolítja és egy síkos, olajos réteg marad hátra.
A tisztítókorong klinikailag tesztelt és alkalmazható a szem körüli érzékeny bőrfelületen is.

Egyedülálló ajánlat:
1. Gyors és komplikációmentes tisztítás
2. Hasznos az utazáshoz
3. Optimális hatás a mikroszálak segítségével
4. Szemészek ajánlásával
 















 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top