Nyereményjátékok

A Crystal karácsonyi albuma

Megjelent a Crystal karácsonyi albuma, melyen szebbnél szebb ünnepi dalok csendülnek fel magyar és angol nyelven.

“A Crystal előadásában tolmácsolt slágerekkel nagyszerű hangulatot varázsolhatunk az adventi készülődéshez, valamint ajándéknak is kiváló, hiszen meglephetjük vele szeretteinknek, barátainknak, vagy akár saját magunknak is.

Az elmúlt nyolc évben számtalanszor kérték a rajongóink, hogy csináljunk karácsonyi lemezt. Idén nagy örömmel készítettük el a Crystal első karácsonyi albumát, hiszen úgy gondoljuk, hogy az ünnepi hangulatnak elengedhetetlen összetevője a zene. Az albumra olyan klasszikus dalokat raktunk rá, ami számunkra egyet jelent a Karácsonnyal” – osztja meg velünk Kasza Tibor. A jól ismert dalok természetesen a félreismerhetelen Crystal hangzásban csendülnek fel, hol íres-keltás motívumokkal, hol pedig a Crystal balladákra jellemző musicales hangzással. A lemez szép ajándék az ünnepekre az egész családank, a Crystal rajongóknak pedig egy újabb kötelező darab a gyűjteményükbe.

 

Crystal Karácsony- tracklista

01. Kiskarácsony, Nagykarácsony
02. Have Yourself a Merry Little Christmas
03. The prayer – Nézz rám Istenem
04. Csendes éj
05. O Holy Night
06. White Christmas
07. Béke
08. Silent Night
09. Ave Maria
10. Ha velem élsz
11. Ajándék
12. Kiskarácsony, Nagykarácsony (Instrumental version)
13. White Christmas (instrumental version)
14. Silent Night (Instrumental version)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top