Nyereményjátékok

Kehidai élmények

Jártatok már Zalában? Tudtátok, hogy Kehidakustány, a Zala völgyében több okból is különleges? Egyrészt itt bukkan a felszínre a kiváló tulajdonságokkal rendelkező minősített gyógyvíz, amely megszépíti a bőrt, és a "család fürdőjében", a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben a gyerekek is gond nélkül csobbanhatnak egyet a simogatóan meleg vízben, mert nem tartalmaz radont.

 Másik különlegességét az adja, hogy Pestre költözéséig, 1854-ig itteni kúriájában élt Deák Ferenc, a „haza bölcse”. Végül a harmadik, amiről ez a falucska egyre inkább ismertté lesz, az a pozitív energiájú Szent György vonal, amely a Deák kútnál húzódik.

Kehida Termál Hotel****
Kehida Termál Hotel****

Tehát, ha még nem jártatok erre, érdemes időt szakítani egy látogatásra. Az élményfürdőben a 13 medence és a számtalan csobogó, nyakzuhany, pezsgőfürdő és a szauna mellett legnagyobb népszerűségnek persze a benti, 94 m-es óriáscsúszda (hang- és fényeffektusokkal) és a külső, dupla kamikaze csúszda örvendenek.

Ez utóbbi inkább a nagyobb fiúk „játékszere”. De a kicsik sem unatkoznak: számukra van külön gyermekpancsoló (kint és bent), bébicsúszdával, a fürdő területén külön játszószoba, valamint pihenőszoba, ahova el lehet vonulni közös relaxálásra a babával. És a nyugágyakért sem kell külön fizetni, mint ahogy a parkolásért sem!

Kehidai élményekKehidai élményekKehidai élmények

 

 

 

 

 

 

Kehidai élményekHa kisgyermekkel érkeztek, családbarát szállodánk maximális kényelmet biztosít számotokra – babaágy, pelenkázó, fürdetőkád, cumisüveg- és bébiétel melegítő, zsámoly, bili, WC-szűkítő, bébiőr, babakocsi szúnyoghálóval és napernyővel – mind-mind rendelkezésre állnak (a készlet erejéig).

A Csemete Kuckóban minden nap különböző programokkal várjuk a kicsiket.

A családi, baráti hétvégi összejövetelekre legalkalmasabbak az Élményfalu*** önellátásra berendezett apartmanjai, ahol akár három generáció is együtt nyaralhat – tehát a nagyit is hozzátok el magatokkal!

A Kehida Termál Hotel**** összenyitható szobákkal, babaszobás szobákkal várja a csöppségekkel érkezőket. 

Élményfalu***
Élményfalu***
Élményfalu***
Élményfalu***
Kehida Termál Hotel****
Kehida Termál Hotel****

 

 

 

 

 

 

 

És ha a kedveseddel kettesben szeretnél eltölteni egy romantikus hétvégét, a Hertelendy Ház**** kiváló lehetőséget kínál erre is. A négycsillagos épület muskátlis erkélyei óvnak a kíváncsi tekintetek elől.

 

Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****

 

 

 

 

 

 

 

 

Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****
Hertelendy Ház****

 

Az épületben saját szauna, infrakabin, jacuzzi és fitness terem áll rendelkezésetekre a kikapcsolódáshoz, de ha úgy tartja kedvetek át is sétálhattok az Élményfürdőbe, ami csak 150 méterre található.

 

 

 

Wellness részlegünkön különféle masszázsokkal (csokis, fahéjas, mézes, levendulás, aromaolajos, klasszikus… és még sorolhatnánk) vagy aromaolajos kádfürdőkkel kényeztetünk benneteket. De nem szabad kihagyni egy romantikus lovaskocsikázást a környéken – például az Árpád kori romtemplomhoz, a Zala folyó mellett.

 Kehidai élményekKehidai élményekKehidai élmények

 

 

 

 

 

 

A folyó völgye egyébként kiváló lehetőségeket nyújt kirándulásra is – a helyi nevezetességek közül mindenképpen meg kell látogatni a Deák Kúriát, ahol Deák Ferenc élt 1854-ig, a falu templomát, melyet 1755 áprilisában szenteltek fel Gyümölcsoltó Boldogasszony tiszteletére, és a Deák kutat. A hagyomány szerint, Deák kehidai tartózkodása idején kizárólag ennek a kútnak a vizét itta. A közelben, Kallósdon található az országban ritkaságszámba menő kerektemplom, vagy Zalaszántón a buddhista sztupa, amely kelet-európában a legnagyobb. Ide akár kerékpáron is lehet tekerni, nagyon szép túra.

Kehidai élmények

 

 

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top