Nyereményjátékok

Pihenés télvíz idején

Az idei nyárra nem lehetett panaszunk, és szerencsére az ősz is enyhére sikeredett. Ennek mindannyian örültünk, egyetlen fájdalmunk csupán az, hogy elmúlt a hosszú szabadságok ideje. Ne ijedjünk meg az előttünk álló téltől, még ha picit fagyos is lesz! Drukkoljunk, hogy latyak helyett hó borítsa a tájat, nincs ennél szebb és hangulatosabb télen. Pakoljuk össze a családot vagy barátainkat, és kiránduljunk a gyönyörű hazai tájakon, élvezzük az ősz terméseit, a forralt bort, a gesztenyés, szilvás, vagy sütőtökös finomságokat.

Pihenés télvíz idején
Hó ide, hó oda – mindnyájan vágyunk a melegségre. A Danubius gyógy- és wellness szállodáiban úgy élvezheted a tél szépségeit, hogy közben a jótékony hatású termálvíz melegíti testedet-lelkedet.

Megtapasztalhatod, hogy a spa & wellness igazi értéke az ellazulás, stressz-oldás, ami bizonyítottan segíti megelőzni bizonyos betegségek kialakulását, és hosszútávon egy egészséges életmód megteremtését.

Különösen kellemes az ősfás parkban, erdőben tett nagy téli séta vagy egy nordic walking túra után a termálvíz és a szauna melegében feltöltődni, aroma-masszázzsal, majd finom és egészséges ételekkel, italokkal kényeztetni magunkat.

Mindezeket most kedvezményes áron próbálhatod ki Hévízen, Sárváron, Bükfürdőn vagy Budapesten, a Margitszigeten, ahol élményfürdők, szaunák, wellness- és sportprogramok, fantasztikus gyermekkedvezmények, gazdag büféreggeli és egy főétkezés, valamint egy meglepetés kezelés vár. 3 éjszaka áráért most 4-et adunk – 47.900 Ft/fő ártól !

Látogasd meg weboldalunkat, a danubiushotels.hu -t, és foglald le szállásodat most!

Pihenés télvíz idején


Kellemes téli pihenést!

És ha jól érezted magad, legyél a törzsvendégünk!

A Danubius Euro Points törzsvendégprogram keretében a tagok a Danubius szállodákban elköltött összeg után gyűjtött pontjaikat újabb szállodai szolgáltatásokra válthatják be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top