Olimpia 2016

Olimpia 2016: Babos Tímea számára véget ért az olimpia

Babos Tímea egyéni után párosban is rögtön kiesett a riói olimpián, az első fordulóban egy román duó verte a magyarokat.

A Babos Tímea, Jani Réka-Luca teniszpáros az első fordulóban búcsúzott a Rio de Janeiró-i olimpián, mivel vasárnap két játszmában kikapott román ellenfelétől.

Andreea Mitu, Raluca Olaru (román) – Babos Tímea, Jani Réka-Luca 6:3, 6:4

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Jani Réka-Luca (j) é Babos Tímea a román Andreea Mitu és Raluca Olaru ellen játszott mérkőzésen – MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az első szett negyedik játékában a magyar duó elvesztette, de rögtön utána visszavette az adogatását. Andreea Mitu és Raluca Olaru a hajrában ismét brékelni tudott, amivel előnybe került. A románok a második játszmát is így kezdték. Baboséknak 2:3-nál komoly esélyük volt az egyenlítésre, de három bréklabdájuk (0-40) ellenére nem tudták elvenni riválisuk szerváját. A következő játékot is a románok nyerték és bár 2:5 után a magyarok felzárkóztak, fordítani nem tudtak.

 Babos három játékot nyert Kvitova ellenBabos három játékot nyert Kvitova ellen, így nem jutott be a legjobb 32 közé egyesben – MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Wimbledonban Vénus Williamset legyőző Babos Tímea egyesben is az első fordulóban búcsúzott vasárnap.

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os Olimpiáról az NLCafén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top